Minden jegy elkelt a Wales elleni Eb-selejtezőre

2019. május. 11., 22:28   |    

Minden jegy elkelt a Wales elleni Eb-selejtezőre

Férfi A-válogatottunk legközelebbi hazai mérkőzésén Wales ellen lép a Groupama Aréna gyepére június 11-én, 20.45-kor. A találkozóra péntek reggel indult el a jegyértékesítés a Szurkoló Klub tagjai számára, akik rögtön lecsaptak a lehetőségre, és két nap alatt minden belépő gazdára talált. A május 18-i, női BL-döntőre is elfogyott minden jegy.

Mint az a válogatott mérkőzéseknél szokás, a Wales elleni Eb-selejtező találkozóra is a Szurkolói Klub tagjai válthattak először belépőt, 15%-os kedvezménnyel. A klubtagok éltek is a lehetőséggel és rövid idő alatt az összes jegyet megvásárolták.  

A Szurkolói Klub tagságnak számos előnye van a jegyelővételi lehetőség és a 15%-os jegyárkedvezményen felül is. Klubtagjaink exkluzív tartalmakkal színesített hírlevelünkből értesülhetnek a válogatottal kapcsolatos legfrissebb információkról, továbbá részt vehetnek rendszeres nyereményjátékainkon, ahol értékes ajándékcsomagokat, vagy akár a válogatott játékosaival való személyes találkozót is nyerhetnek. A Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon regisztrálhatnak. 

Hatalmas az érdeklődés Marco Rossi együttesének szereplésére, amit az is jól mutat, hogy a márciusi, Horvátország elleni meccs előtt 6000 szurkoló váltott bérletet a teljes selejtezősorozatra.

És mint az ismert, a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőn néhány magáról megfeledkező szurkoló rasszista magatartása miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással büntette az MLSZ-t, így 3000-rel kevesebben lehetnek ott a Wales elleni találkozón. Mindezek révén az eladható jegyek száma radikálisan lecsökkent, a szabad helyek mindössze néhány óra alatt elfogytak.

A büntetés miatt lezárt D3 és D4 szektorokba szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba szóló jegyeket kapnak. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak értesítést erről és jegyüket is itt kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap hogyan juthat jegyéhez.

A részben hazai rendezésű Európa-bajnokság budapesti találkozóira várhatóan szintén nagy lesz a jegyigény. A szurkolók első körben az UEFA weboldalán regisztrálhatnak, ami még semmilyen költséggel nem jár, de aki ezt nem teszi meg, annak később nagyon kis esélye lesz jegyhez jutni. 

Marozsán Dzseniferék is telt ház előtt játszhatnak a döntőben, Budapesten.

Hasonlóan gyorsan fogytak a jegyek a női Bajnokok Ligája döntőjére is, ami szintén a Ferencváros stadionjában lesz május 18-án. A döntős csapatok, a Lyon és a Barcelona is visszaadott egy kontingenst az előzetesen általuk kért, de el nem adott jegyekből. Ezek eredetileg nem voltak Magyarországon értékesíthetőek, de az elmúlt napokban itthon is lehetett vásárolni belőlük – a szurkolók pedig azonnal rácsaptak az újabb, a korábban eladottakhoz hasonlóan igen kedvező áron kínált belépőkre, és mostanra egyetlen hely sem maradt a ferencvárosi stadionban. 

Nem véletlen ez a nagy érdeklődés, hiszen az európai női klubfutball csúcseseménye lesz a döntő. A telt házas mérkőzés a sorozat 2009-es megújulása óta a 10. finálé, amelyen a Lyon ötödször, vagy a Barcelona először emelheti a magasba az impozáns serleget Budapesten. A mérkőzés 18.00-kor kezdődik, de érdemes már korábban megérkezni a Ferencváros Arénához, hiszen a szurkolókat különböző színes programok várják. 

A találkozó jelentőségét növeli, hogy az első döntő lesz, amelyet a férfiak viadalától független időpontban és városban rendeznek meg. A meccsnek a helyszínen kívül azonban más magyar vonatkozása is lesz: A rekordgyőztes Lyon színeiben futhat ki a pályára a budapesti születésű, ám német válogatott Marozsán Dzsenifer, illetve a játékvezetői csapatban kapott helyet Kulcsár Katalin és Török Katalin is. 

Lyon-Barca: érdekességek a döntőről

Lyon-Barca: érdekességek a döntőről

Lyon a nyolcadik, a Barca az első BL-döntőjét játssza május 18-án, Budapesten. Klasszisok csapnak össze a Ferencváros stadionjában, aranylabdás labdarúgó is lesz a pályán.

Tovább


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS