Minden szurkoló kedvezményesen tankolhat a MOL-kutakon!

2015. április. 22., 11:21   |    

Minden szurkoló kedvezményesen tankolhat a MOL-kutakon!

Azt követően, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a jogszabályoknak való megfelelés, és a szurkolók gyorsabb, egyszeri beazonosítása érdekében bevezette a klubkártya, illetve a Futballkártya intézményét, mára az eszköz komoly kedvezményekhez is juttatja a mintegy 175 ezer fős szurkolói közösséget.

A jövőben minden kártyával rendelkező szurkoló – egyszeri számítógépes regisztráció után – a MOL honlapján jogosulttá válik egy egyedi kivitelű Green Kártya kiváltására, amelyet használva a MOL töltőállomásain literenként 7 forint kedvezményhez juthat.

A MOL Szurkolói Green Kártya Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózatában biztosít kedvezményes üzemanyag vásárlási lehetőséget. Használatával kényelmesen elérhetőek a töltőállomási szolgáltatások és a shop termékek. A Szurkolói Green Kártya előre feltölthető, névre szóló, PIN kóddal ellátott üzemanyagkártya.

A kedvezményt a MOL és a Ferencváros kezdeményezése után az MLSZ mind a 30 ezer Futballkártya-tulajdonos részére kiterjesztette, és megteremtette a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben minden OTP Bank Ligában szereplő klub csatlakozhasson hozzá, és így összesen 175 ezer ember tankolhasson kedvezményesen. A klubok közül a Videoton FC szurkolói kártyájához kapcsolódó Green Kártya is igényelhető már. A Green Kártya igénylésére a klubkartya.mlsz.hu oldalon és a http://mol.hu/hu/szurkoloi-kartya oldalon van lehetőség.

- A MOL Magyarország legnagyobb vállalataként szerepet vállal hazánk és a régió előremozdításában. Ezért is csatlakoztunk egy olyan, Nyugaton már bevált és sikeres kezdeményezéshez, mint a szurkolói kártya. Hazánk jelentős sporttámogatójaként a mi érdekünk is az, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégén a meccsekre. És örömmel segítjük őket abban, hogy a pre-paid MOL Green Kártyának köszönhetően tervezetten, kényelmesen és kedvezményesen tudjanak tankolni, ha éppen meccsre vagy akár kirándulni, nyaralni indulnak - mondta Szollár Domokos, a MOL Magyarország, kommunikációs igazgatója.

- A Finnország és Görögország elleni mérkőzéseken egyértelműen bebizonyosodott, hogy a kezdeti ódzkodás után a szurkolók kiváltják, és használják a klub-, illetve Futballkártyákat, és előszeretettel vásárolnak az interneten. Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a MOL szerepvállalásával az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a következő időszak egyik sarkalatos kérdéseként jelölt meg, amely szerint – kihasználva az igen magas kártyaszámot – további kedvezményekhez kell juttatni a magyar futballszurkolókat - fogalmazott Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

A SZURKOLÓI GREEN KÁRTYA ELŐNYEI:

• 7 Ft/l engedmény a 95-ös benzin és a normál gázolaj árából az összes magyarországi Green törzskúton (a törzskutak aktuális listája elérhető a MOL honlapján: mol.hu)
• 10 % kedvezmény a gépi mosó programokra
• Egyszerű, gyors, az MLSZ és a klubok honlapjáról elérhető on-line kártyaigénylés
• A kártya feltölthető átutalással vagy a MOL töltőállomáson a tankolást követően bankkártyával, készpénzzel, vagy hitelkártyával, ami akár további kedvezményt és halasztott fizetést is biztosít
• Egyéni limit beállítási lehetőségek
• Kártyánként meghatározható termékkör beállítás
• Havi összesítő számla e-mail címre küldött e-számla formájában
• Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül
• Ingyenes kártyagyártás és kártyatiltás

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS