MLSZ-pályabejárás a Nagyerdei Stadionban

2014. március. 22., 09:11   |    

MLSZ-pályabejárás a Nagyerdei Stadionban

A Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársai pénteken a hamarosan elkészülő, a május 22-i Magyarország-Dánia válogatott mérkőzésnek otthont adó debreceni Nagyerdei Stadionban jártak.

Mint ismert, a magyar válogatott május 22-én játssza következő felkészülési mérkőzését, a találkozónak az új debreceni aréna, a Nagyerdei Stadion ad otthon. Pénteken az Eseményszervezési Osztályt irányító Igaz András vezetésével az MLSZ eseményszervezési, kommunikációs és marketing osztályának munkatársai, valamint a szövetség biztonsági szakemberei stadionbejáráson vettek részt a Nagyerdőben, ahol az utolsó simításokat végzik a május 1-jei átadás előtt.

Az MLSZ munkatársai a bejáráson megbizonyosodtak arról, hogy a válogatott csodálatos környezetben léphet pályára a dánok ellen, a minden igényt kielégítő, európai szinten is kiemelkedően modern stadionban biztosított a szurkolók színvonalas szórakozása.

A stadion megtekintése után tartott értekezleten szó esett a legfontosabb szervezési kérdésekről, a május 22-i találkozó pontos forgatókönyvét a későbbi bejárások és megbeszélések után véglegesítik a szervezők.

A szövetség reményei szerint a május 22-i (kezdés: 20.15 óra) válogatott mérkőzésen telt ház, 20 ezer szurkoló előtt játszhat a válogatott. A találkozóra szóló jegyeket a tervek szerint április végén kezdik el árusítani.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS