MOL Magyar Kupa-döntő: érdemes időben, közösségi közlekedéssel érkezni

2022. május. 10., 18:28   |    

MOL Magyar Kupa-döntő: érdemes időben, közösségi közlekedéssel érkezni

A szerdán, 19.30-kor kezdődő MOL Magyar Kupa-döntőt több mint 30 ezer szurkoló tekinti meg a helyszínen, ezért mindenkinek ajánlott időben érkeznie, és lehetőség szerint közösségi közlekedéssel megközelítenie a Puskás Arénát.

A Puskás Aréna kapui két órával a mérkőzés előtt, 17.30-kor nyitnak. Érdemes legalább egy órával a kezdés előtt megérkezni a helyszínre, elkerülve a nagyobb tömeget és a beléptetésnél esetlegesen kialakuló sorokat. Arra biztatjuk a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel közelítsék meg a helyszínt, ezt segítendő, a BKK növeli az 1-es villamos és az M2-es metró járatsűrűségét. A Puskás Aréna környéken fokozott gyalogos közlekedés várható.

A Ferencváros szurkolói a III-as és a VI-os kapun léphetnek be a stadionba (a D, E, F kapucsoportokat használva), a paksi szurkolók a XIII-as és IX-es kapukat (az A és B kapucsoportokat) használhatják. Az utóbbi kapukon belépő szurkolókon a Ferencváros címerét tartalmazó ruházat nem engedélyezett, ha valaki ilyen ruházatban érkezik, nem léphet be a stadion területére. További érdeklődés esetén fokozatosan további szektorok nyílnak meg a szurkolók előtt.

A VIP-vendégek a nyugati oldalon a III-as, VI-os, IX-es és XIII-as kapun léphetnek be, a keleti oldalon belépő VIP-vendégeknek a III-as és a VI-os kapun való belépést javasoljuk.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS