Moldovába utazik a női bajnok

2007. augusztus. 08., 13:57   |    

Moldovába utazik a női bajnok

Csütörtöktől a női UEFA-kupa első körében szerepel az 1. FC Femina együttese. A Chisinauban rendezendő minitornán a mieinken kívül az azerbajdzsáni, a moldovai és a kazah bajnok szerepel még.

Csütörtökön mutatkozik be a csapat

A magyar bajnok Femina csütörtökön – helyi idő szerint – 17 órakor az azerbajdzsáni Ruszlan ’93 együttesével találkozik, majd szombaton 18 órakor a házigazda Narta Chisinau együttese következik. A harmadik meccset a jövő héten, kedden 18 órakor vívja a csapat a kazah Alma együttese ellen.

Készül a válogatott keret is

Eközben a magyar válogatott tagjai – Vágó Attila szövetségi edző vezetésével – összetartáson vesznek részt a jövő héten. A Vízművek pályán hétfő délután esedékes edzésre értelemszerűen nem kaptak meghívást a Femina játékosai, akik a női UEFA-kupában szerepelnek. Ez lehetőséget ad a szövetségi edző számára arra, hogy újabb labdarúgókat teszteljen.

A női válogatott keret:

Szvorda Melinda, Megyeri Boglárka, Szórádi Nikolett, Fenyvesi Gabriella, Tóth Gabriella, Rácz Zsófia, Tálosi Szabina, Szuh Erika, Papp Eszter, Horváth Nóra (mind Szombathelyi Viktória), Gál Tímea, Méri Rita, Jakabfi Zsanett, Radics Ágnes, Várkonyi Orsolya, Schumi Mercédesz (MTK), Tóth Alexandra, Ferencsik Evelin, Sipos Hajnalka, Fehér Nikolett, Vágó Fanny (Győri ETO), Rudán Andrea, Krenács Lilla (Ferencváros), Szőcs Réka (Újpest).

A magyar nemzeti csapat egyébként az Olaszország elleni, októberi Eb-selejtezőre készül, de Vágó Attila csapata meghívást kapott Ázsiából is, a túra a nyár végén esedékes.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS