Monicomp LigaHátrányból győzött a DVSC-TEVA

2011. március. 08., 20:50   |    

Monicomp LigaHátrányból győzött a DVSC-TEVA

Kedden pótolták be a Monicomp Liga 17. fordulójának két elhalasztott mérkőzését. A címvédő DVSC-TEVA 2-1-re győzött a Paks ellen, a Lombard Pápa 2-2-es döntetlent ért el a Szolnok otthonában.

DVSC-TEVA - Paksi FC 2-1 (0-0)

Vezette: Alvaro Garcia Miquel (Farkas Balázs, Tóth István)

Gólszerző: Éger (öngól) az 59., Czvitkovics a 83., ill. Éger az 57. percben

 

A házigazdák hamar mezőnyfölényre tettek szert, és az első félidőben többször is közel jártak a gólszerzéshez, a befejezések azonban rendre pontatlanok voltak. A második játékrész 12. percében vezetést szerzett a Paks: Kiss Tamás bal oldali szögletére Éger László érkezett a legjobb ütemben, és a jobb alsó sarokba fejelte a labdát (0-1). Két perccel később egyenlítettek a hazaiak, Czvitkovics Péter adott be jobb oldalról, a labda Éger válláról pattant az üres kapuba (1-1). A debreceniek a hajrában mindent megtettek a győztes gól elérése érdekében, és próbálkozásaikat siker koronázta: Czvitkovics beadása után Dombi Tibor esett el a védők gyűrűjében, a játékvezető büntetőt ítélt. A 11-esből Czvitkovics a jobb alsó sarokba helyezett (2-1).

 

 

Mindkét csapat vezetett, döntetlen lett a vége

 

Szolnoki MÁV - Lombard Pápa Termál FC 2-2 (1-1)

Vezette: Takács János (L. Tóth Lajos, ifj. Kormányos Gábor)

Gólszerző: Némedi a 39., Némedi (11-esből) a 63., ill. Maric (11-esből) a 28., Bárányos a 73. percben

 

A Szolnok kezdte jobban a mérkőzést, mégis a vendégek jutottak előnyhöz, a 27. percben egy bedobás után Máté Péter kezére pattant a labda a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. Goran Matic magabiztosan váltotta gólra a 11-est: a bal felső sarokba lőtte a labdát (0-1). A 39. percben az aktívabb szolnokiak egyenlítettek, Branislav Vukomanovic ívelése után Némedi Norbert bombázott a kapuba (1-1). A 63. percben a Szolnok átvette a vezetést, a Zsolnai Róbert lerántásáért megítélt büntetőt Némedi értékesítette (2-1). A végeredmény a 73. percben alakult ki, Bárányos Zsolt 30 méterről, szabadrúgásból lőtt a kapuba (2-2).


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS