Mózner Jánosért focizik az öregfiúk-válogatott

2013. október. 04., 19:54   |    

Mózner Jánosért focizik az öregfiúk-válogatott

Vasárnap 13 órakor jótékonysági mérkőzést rendeznek a váci Városi Stadionban, a teljes bevételt a leukémiával harcoló Mózner János kezelésére fordítják.

A legutóbb az NB II-es Vác edzőjeként, korábban a Puskás Akadémián dolgozó Mózner Jánosnál leukémiát diagnosztizáltak az orvosok, a kiváló szakember hosszabb ideje kórházi kezelésre szorul. A gyógykezelések folytatásához minden segítségre szüksége van Mózner Jánosnak, ezért kollégái, illetve egykori labdarúgók összefogtak, és egy jótékonysági meccset szerveztek meg, amelynek teljes bevételét a szakember gyógyíttatásához ajánlják fel.

Október 6-án 13 órától, a délelőtti utánpótlásmeccsek és a délutáni felnőtt bajnoki előtt a váci öregfiúk csapata a magyar öregfiúk-válogatottal játszik. A váciak edzője Csank János, a válogatott szövetségi kapitánya pedig Gellei Imre, edzői Elekes József és Genzwein Ferenc lesz.

Pályára lép többek között Disztl Péter, Disztl László, Vincze Ottó, Vincze István, Dajka László, Albert Flórián, Horváth Ferenc, Illés Béla, Mészöly Géza, Pisont István, Csábi József, Halmai Gábor, Tuboly Frigyes és sok más egykori kiválóság.

A váci öregfiúk edzője, Csank János az 1993-1994-es bajnokcsapat tagjaiból válogat. Többek között Nyilas Elek, Nagy Tibor is fellép az október 6-i gálamérkőzésen. Sérülése miatt játszani nem tud, de jelenlétével áll ki az ügy mellett Kiprich József, Várady Béla és Nyilasi Tibor.

A jótékonysági esemény megszervezéséhez segítséget nyújtott a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség és vezetője, Benkő Tamás, az öregfiúk-válogatott felszerelését pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség biztosítja.

A szombati egész napos rendezvényre 500 forintért lehet belépőjegyet váltani, a gyógykezelés megsegítésére pénzösszeget lehet felajánlani a helyszínen vagy utalással a 10300002-10489233-49010011 (MKB) bankszámlaszámra.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS