Műfüves pályát avattak Ácsteszéren

2019. július. 15., 10:11   |    

Műfüves pályát avattak Ácsteszéren

A 680 fős Komárom-Esztergom megyei település az MLSZ kedvezményes pályaépítési programjának köszönhetően gazdagodott korszerű műfüves játéktérrel.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályaépítési programja újabb kézzelfogható eredményt hozott, a Komárom-Esztergom megyei Ácsteszéren is átadtak a helyi lakosságot kiszolgáló, minden igényt kielégítő 22x42 méteres műfüves pályát. A pálya 10% önkormányzati és 90% MLSZ-támogatással épült meg. A településen több mint 15 éve nincs focicsapat, a műfüves pálya megépülésével a helyi óvoda már csatlakozott az MLSZ Bozsik intézményi programjához és a jövőben a helyi Ácsteszéri Sportegyesület is szeretne újra az MLSZ versenyrendszerébe nevezni. A sportolásra a pálya megépülésével a lehetőség immár adott.

Az ünnepségen az MLSZ részéről Nyilasi Tibor elnökségi tag, a szakmai bizottság elnöke mondott köszöntőt. Az ünnepségen részt vett és köszöntőt mondott többek között Vuts Norbert polgármester, dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott, az MLSZ megyei társadalmi elnöke, Khéner László az MLSZ megyei igazgatója és Popovics György a megyei közgyűlés elnöke. A pályát Holubák Attila plébános szentelte fel.  

A pályaavató végén a gyerekcsapatok vették birtokba a pályát, majd azt követően a hölgyek fociztak. Az ünnepség zárásaként pedig a helyi öregfiúk csapata játszott mérkőzést. 

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS