Múlt héten is sokan választották a magyar bajnokságok közvetítéseit

2017. április. 07., 15:47   |    

Múlt héten is sokan választották a magyar bajnokságok közvetítéseit

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának hat mérkőzéséből az M4 Sport kettőt élőben, négyet felvételről és április 6-ig további ötöt ismétlésben is sugárzott. A hat mérkőzés valamelyikének első sugárzásába 1 millió 51 ezer fő nézett bele legalább egy percre, ez a teljes népesség 12,0 százaléka.

Szombaton, a korábbi időpontban, 18:00-kor kezdődő Haladás–Mezőkövesd meccs 159 ezer nézőt ültetett a tévé elé, a legalább egy percre bekapcsolódók száma 535 ezer fő volt, és egy néző átlagosan 33 percet látott a találkozóból. A 20:30-tól sugárzott Honvéd–FTC rangadó nézettsége magasabb volt, 325 ezer fő és 757 ezren láttak legalább egy percet belőle.

A mérkőzéseket a mediaklikk.hu és az m4sport.hu internetes felületen is követhették élőben az érdeklődők, itt további 37 ezer néző figyelte az élvonalbeli találkozókat.

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójából a Soroksár–Vác mérkőzést közvetítette felvételről az M4 Sport, ekkor az adásnak 8 ezer nézője volt, majd hétfőn délelőtt a mérkőzés ismétlésének 6 ezer fős volt a nézettsége.

Mindent összeadva múlt héten is több mint félmillióan, összesen 536 ezren néztek tartósan (AMR adat) magyar bajnoki mérkőzéseket a televízióban vagy az interneten.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS