Nagy az érdeklődés a McDonald’s Fair Play Cup iránt

2022. november. 30., 09:20   |    

Nagy az érdeklődés a McDonald’s Fair Play Cup iránt

Lezárult a nevezés a középiskolásokból álló csapatok kispályás labdarúgótornájára, az idei McDonald’s Fair Play Cupra. Idén 441 intézmény 857 csapata nevezett, azaz nagyjából félszázzal több együttes száll harcba a végső győzelemért, mint az előző idényben.

Az elmúlt évek során közkedveltté vált torna a lányok körében is egyre népszerűbb. A nevezett csapatok és a tornán résztvevő játékosok majdnem harmada lány, csak Zala megyéből 22 lánycsapat regisztrált. A legtöbb nevezés Budapestről érkezett, a megyék közül Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar fért fel a képzeletbeli dobogóra, míg a főváros után Debrecen és Szeged adta a legtöbb játékost. A Szegedi SZC József Attila Általános Iskola és Szakképző Iskola egymaga 135 játékossal képviselteti majd magát a megmérettetésen. 

A tavalyi győztesek a hazai McDonald’s jóvoltából egy balatonfüredi nyaraláson, valamint a Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésen vehettek részt, emellett pedig a magyar labdarúgó-válogatott tagjai által aláírt Eb-labdákkal lettek gazdagabbak. Az idei díjazás részletei még nem nyilvánosak, ám az sejthető, hogy a győztesek idén is izgalmas és értékes nyereményekben részesülnek. 

Az őszi-téli körzeti tornák néhány megyében már le is zajlottak, és a továbbiakban folyamatosan, novemberben és decemberben kerülnek megrendezésre.

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS