Nagy csatában nyert rangadót a Rába ETO

2010. október. 29., 22:49   |    

Nagy csatában nyert rangadót a Rába ETO

Péntek este rendezték meg a futsal bajnokság őszi szezonjának csúcsrangadóját, a forduló előtt száz százalékos Rába ETO, és a szintén hibátlan MVFC Berettyóújfalu összecsapását a hazai pályán játszó címvédő nyerte meg.

A győriek kezdték jobban a találkozót, Dróth már a 3. percben vezetést szerzett csapatának, a 6. percben Mendes öngóljával kétgólosra nőtt a hazai előny, majd a játékrész második felében Harnisch és Lódi is betalált, és úgy tűnt, ezzel el is dőlt a találkozó. A szünet előtt azonban Trencsényi találatával szépítettek a vendégek, sőt, a fordulás után folytatták a felzárkózást, Nyéki, Rábi és Michelzinho is betalált, s a 34. percben már 4-4 volt az állás.

A végjáték izgalmas volt, 36. percben a győriek büntetőt hibáztak, de nem sokkal később Moreno a hálóba fejelt, majd Amrani is eredményes volt. A Berettyóújfalu Safar góljával felzárkózott, ám Neris a hajrában ismét kettőre növelte a hazai előnyt. A 7-6-os végeredményt Mendes állította be az utolsó másodpercekben.

Győzelmével a Rába ETO maradt az élen, a Berettyóújfalu továbbra is második a tabellán.

Rába ETO - MFVC Berettyóújfalu 7-6 (4-1)
Gólszerzők: Dróth (3.), Mendes (6., öngól), Harnisch (13.), Lódi (17.), Moreno (36.), Amrani (37.), Neris (40.), ill. Trencsényi (20.), Nyéki (24.), Rábl (32.), Michelzinho (34.), Safar (38.), Mendes (40.).


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS