Nagy lehetőség előtt a Gödöllő

2006. december. 01., 14:13   |    

Nagy lehetőség előtt a Gödöllő

A magyar bajnok a jövő héten az UEFA Futsal Kupa elit körében, a legjobb tizenhat között szerepel. A Ferencváros népligeti csarnokában a mieink mellett a spanyol, a kazah és a fehérorosz bajnok küzd majd a továbbjutásért.

Ismét jó hangulatú tornára van kilátás

Kis János együttese októberben nagyszerű teljesítménnyel szerezte meg a továbbjutást érő második helyet az ukrán Sahtar Doneck mögött az UEFA Futsal Kupa hazai rendezésű minitornáján. A remek hangulatú és jól szervezett eseményt követően a Gödöllői FK megkapta a következő selejtezőkör rendezési jogát is. A sorsolás értelmében a mieink a spanyol bajnok El Pozo Murciával, a kazah Kairat Almatyval és a fehérorosz Dorozsnyik Minszkkel találkoznak december elején.

A Murcia ellen zár a magyar bajnok

Az első játéknapon, december 4-én, hétfőn a Bikák a kazah csapattal találkoznak 19 órakor (17 órától rendezik a másik két csapat összecsapását). Kedden is hasonló a forgatókönyv, ekkor 19 órától a minszki gárdával mérkőzik meg a magyar bajnok. A szerdai pihenőnapot követően csütörtökön 16 óra 30 perckor rendezik a Minszk - Almaty, majd 18 óra 30 perckor a Gödöllő - Murcia összecsapást.

A csoportból egy gárda jut tovább a Final Fourba, tehát az UEFA Futsal Kupa döntőjébe. Az Ferencváros népligeti csarnokába a belépés minden nap egységesen 500 forintba kerül. Jegyek a helyszínen kaphatók.



A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS