NB I: Az MTK-hoz látogat a MOL Fehérvár, a Fradi a Mezőkövesdet fogadja

2020. november. 06., 10:54   |    

NB I: Az MTK-hoz látogat a MOL Fehérvár, a Fradi a Mezőkövesdet fogadja

Pakson vendégszerepel a Puskás Akadémia, a ZTE a Kisvárdát fogadja az OTP Bank Liga 10. fordulójában. Az Újpest nem áll ki, így a DVTK-é lett a három pont.

Új kormányrendelet a mérkőzések látogatására - csak minden harmadik ülőhely foglalható el

Új kormányrendelet a mérkőzések látogatására - csak minden harmadik ülőhely foglalható el

November 3-án éjjel a Magyar Közlönyben megjelentek a legfrissebb kormányrendeletek, köztük a futballmérkőzések látogatására vonatkozó új szabályok.

Tovább

PAKSI FC–PUSKÁS AKADÉMIA FC
(Szombat, Paks, 14.45)

A Paks a legutóbbi öt fordulóban 13 pontot szerzett, az elmúlt két hónapban két győzelem és egy döntetlen a hazai mérlege. A Puskás Akadémia a kitűnő idénykezdet után hullámvölgybe került, négyszer is kikapott, de szerdán az utolsó pillanatokban szerzett góllal legyőzte a Honvédot, s ezzel javított a helyzetén. Idegenben a legutóbbi három bajnokiját elveszítette.

BUDAFOKI MTE–BUDAPEST HONVÉD
(December 23., 17.00-ra halasztva)

A két érintett klub közös kérésére az MLSZ Versenybizottsága december 23-ra tűzte ki az OTP Bank Liga 10. fordulójába kisorsolt Budafoki MTE-Budapest Honvéd OTP Bank Liga-mérkőzést.

MTK BUDAPEST–MOL FEHÉRVÁR
(Szombat, Új Hidegkuti Stadion, 19.45)

Az MTK jól kezdte az idényt, majd hullámvölgybe került, de a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén hét pontot szerzett. Pályaválasztóként csak a Honvéd ellen tudott nyerni eddig a bajnoki idényben. A MOL Fehérvár egy hete döntetlent játszott otthon a Ferencvárossal, így mindkét csapat megőrizte veretlenségét az OTP Bank Ligában. A székesfehérváriak eddig kétszer nyertek, kétszer döntetlent játszottak idegenben.

ZALAEGERSZEGI TE FC–KISVÁRDA MASTER GOOD
(Vasárnap, Zalaegerszeg, 14.30)

A ZTE az előző fordulóban a Puskás Akadémia elleni győzelemmel javított a helyzetén, a nyolcadik helyre jött fel a táblázaton. A hazai mérlege gyenge, csak a Diósgyőrt győzte le, a legutóbbi négy hazai bajnokijából hármat elveszített. A Kisvárda múlt vasárnap megverte a Diósgyőrt, az ötödik helyen áll. Vendégként az első forduló óta veretlen, négy mérkőzésen tíz pontot szerzett. Zalaegerszegen februárban döntetlent játszott egymással a két csapat.

FERENCVÁROSI TORNA CLUB–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
(Vasárnap, Groupama Aréna, 17.00)

A 2017 áprilisa óta hazai bajnoki mérkőzésein veretlen Ferencváros az utolsó helyre visszacsúszott Mezőkövesdet fogadja, négy nappal a Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után. A zöld-fehérek 2020-ban eddig, pályaválasztóként csak egyszer, február 5-én, a Honvéd ellen játszottak döntetlent a bajnokságban, a többi mérkőzésüket megnyerték. Egyetlen hazai bajnokijuk akadt eddig 2020-ban, amelyen nem szereztek gólt.  A Mezőkövesd a legutóbbi négy idegenbeli bajnokija mindegyikén csak egy-egy gólt kapott, de így is csak négy pontot szerzett.

DVTK-Újpest FC

Az MLSZ Versenybizottsága csütörtök este az Újpest a játékosai koronavírusos fertőzése miatt előre jelzett ki nem állása miatt a DVTK-nak ítélte a péntekre kiírt mérkőzés három pontját. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS