NB II: Budafok-győzelem Győrben

2019. november. 03., 19:35   |    

NB II:  Budafok-győzelem Győrben
Fotó: eto.hu

Döntetlent játszott egymással a Vasas és a Siófok, Nyíregyházán győzött a Gyirmót a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. Továbbra is a Csákvár áll a tabella élén.

Legyőzte az MTK a Haladást a másodosztályú bajnokság vasárnapi játéknapján. A kék-fehérek 3–0-ra győztek Kanta József, Szatmári István és Lencse László találatával. 

Döntetlennel ért véget a Tiszakécske–Szolnok (1–1) és a Vasas–Siófok (2–2) találkozó is. 1–0-ra győzött a Békéscsaba a Budaörs, valamint a Gyirmót a Nyíregyháza ellem.

A Budafok három gólt lőtt és elhozta a három pontot Győrből, ahol az ETO-t verte 3–1-re. A listavezető Csákvárnak Ajkán volt jelenése, ahol mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve győzött 2–0-ra.

Hosszabbításban, a 93. percben lőtt góllal nyert a Kazincbarcika a Szeged ellen. Bár a szünetben még 2–2 volt az állás, a ráadás perceiben a hazai együttes 3–2-re módosította az eredményt.

Szintén döntetlen volt az állás 45 perc játék után a Soroksár–Dorog találkozón, itt viszont a vendégek szerezték meg a vezetést majd 3–1-es eredménnyel a győzelmet is a fordulás után.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC
Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS