NB II-es válogatott: Remek hangulatú edzőmeccs Kisteleken

2010. április. 07., 16:00   |    

NB II-es válogatott: Remek hangulatú edzőmeccs Kisteleken

Az NB II-es válogatott szerdán Kisteleken Csongrád megye válogatottja ellen lépett pályára. A több száz néző előtt, remek hangulatban lejátszott meccset 4-0-ra nyerték meg a második vonal legjobbjai. A csapat a honi labdarúgás népszerűsítése érdekében szeretne ezután is a lehető legtöbb alkalommal pályára lépni a labdarúgás egykori vidéki központjaiban, sőt: szívesen játszana jótékony célú mérkőzést azért, hogy segíthesse a hétfőn súlyos autóbaleset szenvedett bőcsi Szakszon Gábor gyógykezelését.

Szakszon Gábor, az NB II-es válogatott bő keretének egyik tagja hétfőn a Gönc-Hidasnémeti útszakaszon ütközött autójával egy fának, s gerinctörést szenvedett. Kutasi Róbert, az MLSZ NB II-es bizottságának elnöke elmondta honlapunknak, hogy a csapat vezetői és tagjai szeretnének pénzt gyűjteni a védő gyógykezelésére, ennek érdekében szívesen játszanának jótékonysági mérkőzést és már meg is kezdték a meccs előkészítését. Csongrád megye válogatottja

Kisteleken, ahogyan március közepén Egerben is, nagyszerű fogadtatásban részesült a csapat, amely élvezetes találkozót játszott Csongrád megye válogatottja ellen.

Az NB II-es együttes Sztankó Gábor (Somodi Bence a szünetben) - Fülöp Noel, Kovács Zoltán, Ferencz Dániel (Szamosszegi Gábor a szünetben) - Dancs Roland, Gulyás Máté, Horváth Dávid, Jeremiás Gergő (Csikós Sándor a szünetben) - Kollár Dániel (Flomer Krisztián a szünetben), Pölöskey Péter (Balázs József a szünetben), Hegedűs Csaba összeállításban lépett pályára, és Fülöp Noel (2), Kollár Dániel és Pölöskei Péter góljával 4-0-ra nyert.

- Nem csak a csapatnak, a magyar labdarúgásnak is szüksége van az ilyen mérkőzésekre, hiszem mindannyiunk érdeke az, hogy ismét megteljenek a lelátók a fővárosban és vidéken is - mondta a meccs után Mátyus János, az NB II-es gárda egyik szakvezetője.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS