NB II: Győzött a DEAC, ötöt rúgótt a Budaörs

2020. augusztus. 30., 21:38   |    

NB II: Győzött a DEAC, ötöt rúgótt a Budaörs
Fotó: deac.hu

Megszerezte a három pontot a Soroksár és a Szpari is, a Gyirmótnak döntetlennel kellett beérnie a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában.

NB II: Döntetlen a forduló slágermérkőzésén

NB II: Döntetlen a forduló slágermérkőzésén

Hiába vezetett a hazai pályán szereplő Vasas, Baráth Péter góljának köszönhetőn egy pontot mégis hazavitt a DVSC.

Tovább

Daru Bence (3.) korai góljával jutott vezetéshez a Csákvár a Soroksár vendégeként, majd a hazaiak Orosz Márk (4.) révén szinte azonnal egyenlítettek; Gengeliczki Gergő (12.) és Lovrencsics Balázs (52.) révén átvette a vezetést a Soroksár. Erre két gyors góllal válaszolt Madarász Márk (81.) és Mim Gergely (82.), de az utolsó szó a hazai csapaté volt, ami Lovrencsics Balázs (91.) találatával megszerezte a győzelmet és a három pontot. 

Egy-egy gólt lőtt a Gyirmót (Németh Bence, 48.) és a Szolnok (Tisza Kálmán 94.) is, így pontosztozkodás lett a találkozó vége. Egy-egy pontot szerzett a Haladás és a Kaposvár is, amely együttesek mérkőzésén nem született gól.

A Békéscsaba idegenben győzte le a Dorogot 2–0-ra Lukács Raymond (79.) és Horváth Péter (93.) góljával.

A DEAC otthon tartotta a három pontot, hiába vezetett az ETO a szünetben 2–0-ra (Priskin Tamás büntetőből a 16. percben, illetve Májer Milán a 35.-ben talált be), a második játékrészben Urbin Péter (47.), Takács Péter (71., büntetőből) és Nagy Krisztián (79.) is eredményes volt.

Zamostny Balázs (9.) szerezte az Ajka egyetlen gólját a fordulóban, a Budaörs viszont vendégként ötször is betalált (Molnár Csaba 8., Petneházi Márk 48. és 85., Pethő Bence 55. és 72.). 

Hazai pályán nyert a Pécs 2–0-ra Szentlőrinc ellen. Grabant Bence (41.) és Adamcsek Máté (90.) voltak a gólszerzők. 

Aleksandar Jovanovic (63.) és Varga Szabolcs (75.) góljainak köszönhetően nyert 2–1-re a Szeged a Siófok ellen, a vendégek találatát Kiss Balázs (56.) jegyezte. 

A Nyíregyháza egyetlen találatát pedig Ötövös Bence szerezte a 24. percben a Kazincbarcika ellen.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS