Négy debreceni gól Angyalföldön

2009. október. 16., 15:50   |    

Négy debreceni gól Angyalföldön

Szombaton két mérkőzést játszottak le a Soproni Liga 11. fordulójában. A Debrecen igen eseménydús mérkőzésen 4-2-re győzött a Fáy utcában a Vasas ellen, a ZTE pedig 3-0-ra verte vendégét, a Pápát. A debreceniek (akiknek még két elmaradt meccsük is van) feljöttek a tabella negyedik helyére - eddig három ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint a listavezető, de már tízmeccses Videoton - a ZTE pedig a nyolcadik helyen áll.

Nehezen, de győzött a Loki

Vasas - DVSC-TEVA 2-4 (1-1)
Vezette: Németh Ádám (Erős Gábor, Farkas Balázs)
Gólszerző: Dobric a 10., Dobric a 69. illetve Coulibaly a 26., Kiss Z. az 53., Leandro a 86., Coulibaly a 91. percben
Kiállítva: Mrdjanin a 84. illetve Komlósi a 13. percben

Az eseménydús meccs 10. percében a Vasas szerzett vezetést, Sasa Dobric 12 méterről helyezett a hálóba (1-0). A 13. percben újabb gólszerzési lehetőség adódott az angyalföldiek előtt, Komlósi Ádám a 16-oson belül szabálytalankodott Petar Diviccel szemben, a debreceni védő piros lapot, a Vasas pedig tizenegyest kapott - ám Lázok János lövését Dorde Pantic védte. A 26. percben egyenlített a Debrecen, Adamo Coulibaly 13 méterről talált a bal sarokba (1-1). Az 53. percben már a Loki vezetett, Kiss Zoltán 16 méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-2). A 69. percben ismét döntetlen volt az állás, ekkor Dobric 12 méteres lövése után a labda Leandro testét érintve került a hálóba (2-2). A finis a hajdúsági gárdáé volt, a 84. percben Djordje Mrdjanin kapott piros lapot, mert lerántotta Dombi Tibort, a 86.-ban pedig vezetést is szerzett a Loki: Leandro 23 méterről, szabadrúgásból helyezett a kapuba (2-3). A 91. percben végképp eldőlt a meccs, Bernáth Csaba passza után Coulibaly öt méterről passzolt a hálóba (2-4).


Megérdemelt zalai siker

ZTE FC - Lombard Pápa Termál FC 3-0 (2-0)
Vezette: Sulyok Gergely (Ring György, Iványi István)
Gólszerző: Magasföldi a 38., Rudnevs a 40., Kamber az 57. percben

A pápaiak a 38. percig tudták tartani magukat, ekkor azonban a fölényben futballozó ZTE megszerezte a vezetést, Magasföldi József 28 méterről, szabadrúgásból talált a hálóba (1-0). A 40. percben már kétgólos volt a zalaiak előnye, Marián Sluka ugratta ki Artjoms Rudnevst, aki 12 méterről emelt a kapu jobb oldalába (2-0). A szünet után sem változott sokat a játék képe, s az 57. percben a kék-fehérek elérték harmadik góljukat is, Djordje Kamber egy szöglet után, közelről pöckölt a hálóba (3-0).


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS