Nem bírta a hajrát Pakson a DVTK

2014. október. 22., 20:43   |    

Nem bírta a hajrát Pakson a DVTK

Két mérkőzést pótoltak szerdán az OTP Bank Liga 7. fordulójából. A Győri ETO egy pontot szerzett Kecskeméten, a DVTK 3-1-re kikapott Pakson.

MVM Paks–DVTK 3–1 (0-0)
Vezette:
Pintér Csaba
Gólszerző: Gévay a 85., Bartha a 88., Bartha a 93., ill. Bacsa az 56. percben

Hatalmas szél és mély talaj nehezítette a csapatok dolgát, az első félidőben a DVTK tudott kevésbé alkalmazkodni a körülményekhez. A Paks fölényben játszott, Antal Botondnak többször is nagyot kellett védenie. A második félidőben magára talált a DVTK, és az 56. percben megszerezte a vezetést is, Elek Ákos passzát követően Bacsa Patrik harcolt ki magának lövőhelyzetet, majd 12 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (0-1). A paksiak sokat tettek az egyenlítésért, és a 85. percben siker koronázta próbálkozásaikat, Bartha László bal oldali beadását követően Gévay Zsolt közelről volt eredményes (1-1). A 88. percben már a Paksnál volt az előny, Bertus Lajos beadása után Bartha szép mozdulattal lőtt a kapuba (2-1). A 3-1-es végeredményt is Bartha állította be, egy kontra végén talált a hálóba.

Kecskeméti TE - Győri ETO 1-1 (0-1)
Vezette:
Solymosi Péter
Gólszerző: Bebeto (11-esből) a 60., ill. Lipták a 35. percben

Az első félórában többet birtokolta a labdát az ETO, de a támadásai nem voltak hatékonyak, a kapu előtt sokat hibáztak a játékosok. A 35. percben mégis vezetést szereztek a vendégek, Lipták Zoltán tört be a 16-oson belülre, majd 12 méterről kapura lőtt, a labda egy védőn megpattanva a hálóban kötött ki (0-1). A szünet után aktívabb lett a KTE, és a 60. percben megszerezte az egyenlítő gólt, egy kezezést követően megítélt tizenegyesből Bebeto volt eredményes (1-1). Az utolsó félórában az ETO támadott többet, a hajrában is megvolt az esélye a győztes gól megszerzésére, de a kecskemétiek kibekkelték a lefújásig, és megszerezték az egyik pontot.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS