Nem tudott előnyt szerezni a Debrecen

2006. július. 26., 22:57   |    

Nem tudott előnyt szerezni a Debrecen

A DVSC-TEVA a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében a macedón Rabotnicski együttesével került szembe. A debreceniek végig fölényben futballoztak, de nem sikerült győzniük, hazai pályán 1-1-es döntetlent értek el.

DVSC-TEVA - Rabotnicski 1-1 (1-1)
Debrecen, Oláh Gábor utca, 9000 néző
Vezette: Oleg Jerehov (Szergej Cimbal, Vaszilij Olsaneckij, mindhárom ukrán)

DVSC-TEVA: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Máté, Szatmári - Dombi, Sándor T., Vukmir, Halmosi -Bogdanovics, Brnovics
Rabotnicski: Pacsovszki - Sztepanovszki, Jeremis, Jovanovszki, Weiss - Sztojanov, Nedzsipi, Trajcsov, Sztankovszki - Velkovszki, Pejcsics
Csere: Brnovics helyett Zsolnai a 21., Szatmári helyett Dzsudzsák a 46., Dombi helyett Sidibe a 78., ill. Jovanovszki helyett Karcsev a 46., Velkovszki helyett Carlos a 70., Nedzsipi helyett Jencev a 70. percben
Gólszerző: Zsolnai a 45. illetve Sztankovszki a 43. percben

A Loki megérdemelte volna a győzelmet
A 43. percben Nedzsipi 13 méteres lövését Csernyánszki bravúrral védte, de kipattant róla a labda, amelyet Sztankovszki közelről a kapu bal alsó sarkába fejelt, 0-1. Két perccel ezután egyenlített a Debrecen. Sándor Tamás pazar átadása után Zsolnait hozta játékba, a támadó átvette a labdát, majd a kimozduló kapus felett a háló közepébe emelt, 1-1.
A debreceniek a mérkőzés egészében fölényben játszottak, bár a macedón csapat kontratámadásai is veszélyesek voltak. A DVSC-TEVA játékosai mindent megtettek annak érdekében, hogy előnyt szerezzenek az egy hét múlva esedékes visszavágóra, meg is érdemelték volna a győzelmet, de be kellett érniük a döntetlennel.



A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS