Németh Krisztián: harmadik meccs, negyedik gól

2016. február. 21., 17:01   |    

Németh Krisztián: harmadik meccs, negyedik gól

Miközben a válogatott itthon játszó tagjainak szombaton az OTP Bank Ligában, vasárnap pedig már Telkiben kellett bizonyítaniuk, a légiósok külföldi klubjaikban igyekeztek megállni helyüket.

Németh Krisztián folytatta a gólgyártást Katarban, harmadik mérkőzésén is betalált új állomáshelyén, így már négy gólnál jár az al-Garafa színeiben. Szombaton a magyar csatár fejesével alakult 1-1-re az állás, csapata végül 3-2-re legyőzte az al-Wakrah gárdáját.

A lengyel légiósaink közül Nikolics Nemanja kezdőcsapat tagja volt a Lagia Warszawa együttesében, amely 2-1-re nyerni tudott a Zagłębie Lubin otthonában, és egy pontra megközelítette az élen álló Piast Gliwicét. A 75 percet játszó magyar csatár ezúttal átadta a gólszerzés lehetőségét társainak. A Lech Poznan fájó, 4-1-es vereséget szenvedett az egyik kiesőjelöltként elkönyvelt Podbeskidzie otthonában, Kádár Tamás végig a pályán volt, Lovrencsics Gergő a cserepadról nézte végig a vereséget. Guzmics Richárd együttese, a Wisla Krakow hétfőn lép pályára.

Dzsudzsák Balázs ezúttal is csere volt a török Bursasporban, az 58. percben lépett pályára a Fenerbahce ellen 0-0-ra végződő találkozón.

Szalai Ádám izomsérülése miatt még nem léphetett pályára a német élvonal sereghajtójában, a Hannoverben, amely újabb hazai vereségével kezd kilátástalan helyzetbe kerülni a bennmaradásért vívott harcban. Kleinheisler László a cserepadról nézte végig, amint együttese, a Werder Bremen 2-0-ra kikapott az Ingolstadt otthonában. A másodosztályban Kalmár Zsolt végigjátszotta az FSV Frankfurt bajnokiját, csapata meglepetésre idegenben 3-1-re legyőzte a feljutásra pályázó St. Paulit. Stieber Zoltán együttese, a Nürnberg hétfőn lép pályára.

Vanczák Vilmos végig a pályán volt a svájci Sionban, amely 3-0-ra kikapott a Grasshopper otthonában. Légiós kapusaink közül Bogdán Ádám és Megyeri Balázs sem lépett pályára hétvégén, Gulácsi Péter viszont végigvédte a Bundesliga II éllovasa, az RB Leipzig bajnokiját, és 3-0-ás siker részese volt.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS