Nemzetek Ligája: gyorsan elfogytak az olaszországi jegyek

2022. május. 23., 10:26   |    

Nemzetek Ligája: gyorsan elfogytak az olaszországi jegyek

A magyar válogatott június 7-én Olaszországban, június 14-én Angliában lép pályára a Nemzetek Ligájában. Mindkét mérkőzésre megkezdődött a jegyárusítás, a cesenai találkozóra már el is fogytak a belépők.

Június 7-én 20.45-kor Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban az olasz válogatottal mérkőzik meg, erre a mérkőzésre már az összes vendégjegyet megvásárolták a szurkolók.

Június 14-én, 20.45-kor a wolverhamptoni Molineux Stadionban az angol válogatott lesz a mieink ellenfele. Az erre a találkozóra szóló belépőket a jegyek elfogyásáig, de legfeljebb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon két árkategóriában: 16 000 és 22 600 forintért.

Mindkét mérkőzés esetében névátírásra kizárólag az értékesítési időszakban van lehetőség, az értékesítés után már nem tudnak a szurkolók módosítani a jegytulajdonosok adatain. A szurkolók az idegenbeli mérkőzésekre szóló jegyek megvásárlásakor vouchert kapnak, amelyet később lehet átváltani hivatalos mérkőzésjegyre. A hivatalos jegyek átadásának helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A magyar csapat június 11-i, Németország elleni mérkőzésére eddig több mint 25 ezer Szurkolói Klub-tag vásárolt jegyet az elővásárlás során. Hétfőtől bárki megvásárolhatja belépőjét a találkozóra klubtagság vagy futballkártya nélkül, személyes adatai megadásával a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS