Ness Liga: döntetlenek fordulója

2014. április. 26., 14:49   |    

Ness Liga: döntetlenek fordulója

A NESS Hungary NB II 25. fordulójában összesen hat döntetlen született. A listavezető Nyíregyháza otthon osztozott a pontokon a Gyirmóttal, míg a Siófok Békéscsabán ikszelt.

Izgalmasnak ígérkezett a negyedik Gyirmót és a listavezető Nyíregyháza játéka. A 27. percben Farkas öngólja révén még a hazaiaknál volt az előny, de a győriek még az első félidőben szépítettek, amikor a 44. percben Papp Kristóf jobb oldali beadását követően Cseri fejelt a hálóba, majd egy perccel később a vezetést is megszerezte a Gyirmót (1-2). A vendég győzelem azonban elmaradt, hiszen a Nyíregyháza a 92. percben Gengeliczki révén egyenlíteni tudott, kialakítva a végeredményt (2-2).

A Sopron ceglédi vendégjátéka során született a legtöbb gólt hozó döntetlen a fordulóban, a csapatok hatszor is a hálóba találtak. A harmadik percben Deme szerezte meg a vezetést a vendégeknek, de Szabó Dávid egyenlíteni tudott, így 1-1-gyel fordultak a csapatok. A második játékrészben sem unatkoztak a nézők, hiszen további négy gól esett a találkozón. A hazai vezetést követően a 87.percben Baranyai góljával mentett pontot a Sopron (3-3).

A második helyen álló Dunaújváros a tizenharmadik Kisvárda csapatát fogadta és a korábbi 21-szeres válogatott Böőr Zoltán találatával már az első félidőben kialakította a végeredményt (1-0), csökkentve lemaradását a Nyíregyháza mögött. A Tatabánya-Kozármisleny, valamint az Ajka-SZTK-Erima mérkőzés is gólnélküli döntetlennel zárult.

A harmadik helyen álló Siófok a hatodik Békéscsabához látogatott. A hazaiak Pantovic és Michel révén már az első tíz percben kétgólos előnyre tettek szert, ám a Balaton-partiak Horváth Péter révén az első félidő végén szépítettek (2-1), majd a második játékrész 80. percében Papp Szilárd révén megszerezték az egy pontot érő találatot (2-2). A Zalaegerszeg és a Balmazújváros csatája is hasonló eredménnyel zárult. Mind a négy gól az első félidőben született, a hazaiaknál Vittman duplázott, míg a Balmaznál Demjén és Forgács is betalált (2-2).

A Vasas hazai pályán fogadta a Szolnokot. A piros-kékek Remili góljának köszönhetően egygólos előnnyel jöttek ki a második félidőre, ezt követően Ferenczi, majd ismét Remili találataival növelték előnyüket. A mérkőzés végén Lengyel már csak a szépítő gólt tudta megszerezni csapatának (3-1), így a Vasas győzelemmel zárta a fordulót és a kiegyenlített mezőny miatt három helyet is sikerült javítania, már az ötödik helyen áll. A tabellát továbbra is a Nyíregyháza vezeti hat ponttal a Dunaújváros előtt. A harmadik helyen a Dunaújvárostól hat pont lemaradással a Siófok áll, míg a harmadik helyezettől kevéssel lemaradva a negyedik helyet a Gyirmót foglalja el.

A 25. forduló összes eredménye:

VASAS FC - SZOLNOKI MÁV-STADLER RAIL 3 - 1
ZTE FC - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 2 - 2
CEGLÉDI VSE-SOPRONI VSE-GYSEV 3 - 3
FC AJKA - SZTK-ERIMA 0 - 0
BÉKÉSCSABA 1912 - FGSZ SIÓFOK 2 - 2
TATABÁNYA FC - KOZÁRMISLENY 0 - 0
NYÍREGYHÁZA SPA - GYIRMÓT FC GYŐR 2 - 2
CEGLÉDI VSE - SOPRONI VSE-GYSEV 3 - 3
DUNAÚJVÁROS PAS - KISVÁRDA-MASTER GOOD 1 - 0

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS