Ness Liga: kikaptak a dobogósok

2014. május. 04., 15:38   |    

Ness Liga: kikaptak a dobogósok

A NESS Hungary NB II 26. fordulójában a listavezető Nyíregyháza Szolnokon veszített pontokat, míg a Siófok és a Dunaújváros is vereséggel zárt.

Nagy meglepetések születtek a második vonal 26. fordulójában, ahol ezúttal minden mérkőzésen esett gól. A listavezető Nyíregyháza Szolnokon vendégeskedett. Nem akármilyen módon maradtak pont nélkül a vendégek, hiszen a gólnélküli első félidőt követően, a mérkőzés végén, a 87. percben Papucsek Barna találatával szerezte meg a három pontot a Szolnok csapata.

A tabella második helyén álló Dunaújváros Szigetszentmiklósra utazott. A hazaiaknál Takács Tamás szerezte meg a vezetést, melyre az újvárosiaknál Urbin Péter válaszolt, de előbbi játékos duplázni tudott, kialakítva a végeredményt (2-1).

A harmadik helyezett Siófok együttese a jó formában lévő Vasast fogadta. 1-1-es állásnál fordultak a csapatok a második félidőre, majd a hajrához közeledve a piros-kékek kihasználták a Balaton-partiak rövidzárlatát, Remili Mohamed és Ferenczi István duplázott a mérkőzésen, valamint Nagy Tamás is betalált (1-5).

Az Ajka Sowunmi Thomas góljával nyert a Kozármisleny otthonában, a Cegléd Balmazújvárosból vitt el három pontot Koós Gábor találatával (0-1). A Békéscsaba együttese Kisvárdára látogatott, ahol mindkét csapat öngólt vétett. Először a hazaiaknál Nagy Martin talált szerencsétlenül a saját hálójába, majd Pantovic a megfelelő kapuba lőtte a labdát, megduplázva a vendégek előnyét. Ezt követően a békéscsabai Balog Zsolt vétett öngólt (1-2), beállítva a végeredményt.

A Sopron és a Gyirmót csapata is magabiztosan győzött. Előbbi 3-1-re múlta felül hazai pályán a Tatabányát, utóbbi 5-1-re nyert szintén hazai pályán a Zalaegerszeg ellen, megelőzve a Siófok csapatát. Négy fordulóval a bajnokság vége előtt hat pont a Nyíregyháza előnye a Dunaújvárossal szemben, míg a harmadik helyen, az újvárosiaktól öt egységgel lemaradva, a Gyirmót áll, egy ponttal megelőzve a negyedik Siófokot.

A 26. forduló eredményei:

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ-CEGLÉDI VSE 0-1
KISVÁRDA-MASTER GOOD-BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 1-2
SZTK-ERIMA-DUNAÚJVÁROS PASE 2-1
KOZÁRMISLENY-FC AJKA 0-1
SZOLNOKI MÁV-STADLER RAIL-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1-0
FGSZ SIÓFOK-VASAS FC 1-5
SOPRONI VSE-GYSEV-TATABÁNYA FC 3-1
GYIRMÓT FC GYŐR-ZTE FC 5-1

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS