Ness Liga: rangadó Siófokon és Békéscsabán

2013. augusztus. 29., 23:03   |    

Ness Liga: rangadó Siófokon és Békéscsabán

A Ness Hungary NB II péntek délutáni bajnokiját, az FGSZ Siófok - Szolnoki MÁV rangadót a Duna TV közvetíti.

A siófokiak az előző szezonban gyakran képernyőre kerültek az OTP Bank Liga fordulóiban, ebben az idényben, a Ness Hungary NB II-ben már ritkábban lesz lehetőségük megmutatni magukat az egész ország előtt. A szolnokiak számára sokkal inkább újdonság a televíziós jelenlét, ritkán szerepelnek a képernyőn, most viszont lehetőségük lesz szélesebb közönség előtt bizonyítani.

A Balaton-partiak két győzelemmel kezdték az idényt, előbb a Balmazújvárost győzték le, múlt héten pedig a Gyirmót otthonában nyertek rangadót. A Szolnok ezzel szemben két meccs után még nyeretlen, a Gyirmót ellen nem sikerült hazai pályán a pontszerzés, Tatabányáról pedig döntetlennel tért haza a csapat.

- Nehéz mérkőzés elé nézünk. A Szolnok kerete erős, jó játékosaik vannak - nyilatkozta a siófokiak honlapján Vass László, a somogyiak frissen kinevezett pályaedzője. - Az edzőjük nagy rutinnal rendelkezik, ambiciózus, aki minden alkalommal alaposan felkészíti a csapatát. Mi is igyekszünk maximálisan felkészülni az ő játékukból, megnéztük a Gyirmót elleni találkozójukat is. Nyilván minden mérkőzés más, így meglesz ennek a meccsnek is maga nehézségi foka. Ez a harmadik forduló kiemelkedő találkozója, nem véletlen a tévés közvetítés sem. Szeretnénk a jó sorozatunkat folytatni, ami eddig, ugye, még rövid, de szeretnénk minél hosszabbra nyújtani.

A forduló utolsó meccse, a szombat esti Békéscsaba-Nyíregyháza keleti rangadó is izgalmasnak ígérkezik, mindkét együttes jól kezdte az idényt, a Szpari két meccs után hatpontos, az Előre négy egységgel várja a hétvégét.

Ness Hungary NB II, 3. forduló:

2013.08.30, péntek:

FGSZ SIÓFOK - SZOLNOKI MÁV FC 15:30, Duna TV

2013.08.31, szombat:

CEGLÉDI VSE - FC AJKA, 17.30
DUNAÚJVÁROS PASE - ZTE FC, 17.30
KOZÁRMISLENY - SOPRONI VSE-GYSEV, 17.30
KISVÁRDA - GYIRMÓT FC GYŐR, 17.30
TATABÁNYA FC - VASAS FC, 17.30
SZTK-ERIMA - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ, 17.30
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC, 19.00

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS