Női aranycsata: az MTK bajnok lehet a Jet-Sol Ligában

2018. május. 24., 11:26   |    

Női aranycsata: az MTK bajnok lehet a Jet-Sol Ligában

Sorozatban negyedik éve rendezik a Ferencváros és az MTK Hungária részvételével a női NB I, a Jet-Sol Liga döntőjét. A két nyert meccsig tartó párharc második felvonásán, csütörtökön 20.00 órától a Hidegkuti Nándor Stadionban találkozik a két csapat, újabb győzelmével bajnok lenne az MTK.

Az MTK Hungária már a 3. percben hátrányba került a Jet-Sol Liga döntőjének 1. mérkőzésén, de megfordította a meccset, és  végül 3–1-re nyerni tudott a Ferencváros otthonában, így előnyben várja a csütörtöki visszavágót.

A kék-fehérek tavaly azzal tudták legyőzni a Ferencvárost a bajnoki döntőben, hogy a kétszer 90 perc során kiválóan védekeztek, és egyetlen gólt sem kaptak a bajnokság legeredményesebb csapatától.

Idén hasonló volt a forgatókönyv: Fradi nem tudott profitálni abból, hogy gyorsan vezetést szerzett, hiába birtokolta többet a labdát, és irányította a játékot, a nagyobb helyzeteket a jól kontrázó MTK alakította ki az első meccsen. 

A Ferencvárosnak az utolsó lehetőséget kell megragadni, hogy megszerezhesse a bajnoki címet, de ehhez győzniük kell a nagy rivális MTK otthonában. A zöld-fehérek fogadkoznak, hogy felszántják a pályát, míg a vendéglátók úgy gondolják: minél nagyobb a tét, ők annál jobban tudnak teljesíteni.

 

Jet-Sol Liga, női bajnoki döntő, Új Hidegkuti Nándor Stadion, május 24., csütörtök, 20.30 (M4 Sport)


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS