Női BL: 3-1-es győzelemmel kezdett a Fradi

2019. augusztus. 07., 20:01   |    

Női BL: 3-1-es győzelemmel kezdett a Fradi

Hátrányból fordított és nyert az FTC-Telekom Pozsonyban, a női BL-selejtezőjének első fordulójában, a házigazda SK Slovant verte 3-1-re.

A mérkőzés elején a Jet-Sol Liga bajnoka dominált, az 1. percben pedig a vezetést is megszerezhette volna, de Erman gólja les miatt érvénytelen volt. 

A Slovan komoly helyzetig sem jutott el, első sarokrúgását a 33. percben végezhette el: A labdára Monika Bytcánková érkezett, aki a hálóba fejelt, ezzel 1–0-s előnyhöz juttatva csapatát.

A Ferencváros a bekapott gól után azonnal újra támadásba lendült és néhány perc alatt több helyzetet is kialakított. Aztán Pusztai Sára jobb oldalról tette be a labdát a középen érkező Kocsán Petrának, aki nem hibázott, a válogatott játékosa a 39. percben egyenlített. 

A szünetig a Slovan diktálta a tempót. A második félidő aztán Szabó Viktória lövésével kezdődött, aki az oldalhálót találta el. 

A 66. percben Marija Aleksic szállt be Pusztai Sára helyett és rögtön az első labdaérintéséből hatalmas gólt lőtt! 

A hajrában Diószagi Fanni is betalált és ezzel be is állította a 3–1-es végeredményt! Ezzel a Fradi egy komoly ellenféllel szemben tett nagy lépést a BL-főtábláért.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS