Női labdarúgás: Az Everton ellen készül az MTK

2010. szeptember. 21., 17:36   |    

Női labdarúgás: Az Everton ellen készül az MTK

A női labdarúgó Bajnokok Ligájában idén is az MTK csapata képviseli Magyarországot, a sorozat selejtezőjének második körében a fővárosi együttes az angol Evertont kapta ellenfeléül. Az első mérkőzésre csütörtökön a Hidegkuti-stadionban kerül sor, a visszavágót két hét múlva, Liverpoolban rendezik.

Az MTK csütörtökön 18 órakor fogadja az Evertont a női Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében, a mérkőzésnek a Hidegkuti-stadion ad otthont. A magyar bajnoknak az első fordulóban nem volt dolga, míg a második kör sorsolásán a második kalapból várt ellenfélre. A fővárosi csapat ennek megfelelően erős riválisra számíthatott, és végül egy patinás angol klubbal szemben harcolhatja ki a továbbjutást.

A futball őshazájában a női labdarúgás is jelentős figyelmet kap, az Everton meccseire esetenként háromezer szurkoló is kilátogat. A csütörtöki BL-selejtezőn - amelyet villanyvilágítás mellett rendeznek a Hidegkuti-stadionban – a lelátóról szurkolnak a hazai együttesnek az MTK NB I-es férfi gárdájának, valamint a klub utánpótláscsapatainak játékosai is. A találkozóra a belépés ingyenes.

Turtóczki Sándor együttese győzelemmel hangolt a csütörtöki mérkőzésre, az MTK vasárnap 6-0-ra verte a bajnokságban a Hegyvidék együttesét. Érdekesség, hogy az ellenfél edzője egyben az angol U19-es válogatott szakvezetője is, és másfél évvel ezelőtt már járt Magyarországon, akkor Eb-selejtezőn győzelemre vezette együttesét Turtóczki Sándor csapata ellen.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS