Női U17: a hajrában egyenlítettünk a lengyelek ellen

2014. március. 20., 14:47   |    

Női U17: a hajrában egyenlítettünk a lengyelek ellen

Női U17-es válogatottunk 1-1-es döntetlennel zárta a lengyelek elleni felkészülési mérkőzést, Telkiben.

A két válogatott kedden egyszer már megmérkőzött egymással, akkor egy gyengébb első félidő után a fordulás után szorossá tettük a meccset, de a végén a vendégek örülhettek győzelemnek (2-3). A csütörtöki "visszavágón" is a lengyelek irányítottak, agresszívan letámadtak már a magyar térfélen, és a kezdeti rohamaik gólt is eredményeztek, a 10. percben szereztek vezetést (0-1).

A folytatásban is a vendégek játszottak mezőnyfölényben, a magyar támadásokban sok volt a hiba, azok rendre elhaltak a lengyel 16-os előterében. A meccs utolsó percében mégis sikerült megszereznünk az egyenlítő gólt, Vancsik Viktória 17 méterről lőtt a léc alá (1-1), kialakítva a végeredményt.

- Sajnos nem tudtuk megismételni a keddi második félidei játékunkat, a lengyelek agresszív, egész pályás letámadására nem találtuk az ellenszert - mondta a mérkőzés után Lévay Andrea szövetségi edző. - Az ellenfél játékosai fizikálisan jóval erősebbek voltak, nagy százalékban megnyerték a párharcokat, így hiába küzdöttünk nagy akarattal, kevés labdát szereztünk, és nem tudtunk megtartani azokat, ráadásul sokszor pontatlanul építettük a játékunkat, elszórtuk a labdákat. A két mérkőzés után néhány poszton tisztázódott, hogy kire számíthatunk a jövőben, de vannak még kérdőjelek a csapatban, így a következő mérkőzések is a kiválasztásról, az építkezésről szólnak majd.

Magyarország-Lengyelország 1-1 (0-1)
Magyarország: Szabó Enikő - Kun Barbara, Horti Boglárka (Csigi Eszter, 50.), Rozmis Gabriella, Pilán Tímea (Fleck Nikolett, 71.)- Szakonyi Emese, Zoltán Bettina, Török Kitti (Vancsik Viktória, 65.), Csányi Diána (Kocsán Petra, 41.) - Csanálosi Anada (Süle Dóra, 41.), Krascsenics Petra

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS