Női U17: szoros meccsen vereség Szlovéniától

2015. szeptember. 22., 18:15   |    

Női U17: szoros meccsen vereség Szlovéniától

Női U17-es válogatottunk egy egyéni hibából kapott góllal vereséget szenvedett Szlovénia korosztályos csapatától a Szepetneken rendezett felkészülési mérkőzésen..

Nem bizonyult illedelmes vendégnek Szlovénia női U17-es válogatottja, hiszen egy korai góllal legyőzte az Eb-selejtezőkre készülő magyar korosztályos válogatottat. Rögtön a mérkőzés elején hátrányba kerültünk, labdát vesztettünk a saját kapunk előtt, a vendégek pedig kihasználták a ziccert. A magyar lányokat érezhetően megfogta a gól, bár az akarással nem volt gond, az első félidőben nem találtuk a játékunkat.

Szünetben Schumi Dorottya szövetségi edzőnek sikerült felráznia a csapatot, így felálltunk az első félidő okozta sokkból, próbáltunk ellenfelünk fölé kerekedve támadni, de a játékunk kapkodó volt, így igazi helyzetet nem sikerült kialakítanunk. A hajrában a szakmai stáb próbálta cserékkel felfrissíteni a csapatot, de nem sikerült változtatni a játék képén, így az első mérkőzésen vereséget szenvedtünk Szlovénia ellen.

- Hasznos mérkőzést játszottunk a jó felépítésű, gyors játékosokból álló szlovén válogatott ellen - értékelt Schumi Dorottya szövetségi edző az mlsz.hu-nak. - Sajnos egy védelmi hiba miatt korán hátrányba kerültünk, és a kapott gól megfogta a játékosokat, az első félidőben nem is tudtunk magunkhoz térni. A második félidőben jobbak voltunk, de ezt nem sikerült gólra, gólokra váltani. Érezhető, hogy ellenfelünk gyorsaságban előrébb jár, és összeszokottabb is a csapatunknál. Igaz, nálunk voltak hiányzók, akikre remélem, számíthatok az Eb-selejtezőben. Természetesen kielemezzük a mérkőzést, hogy csütörtökön már sikerüljön a győzelem.

Folytatás csütörtök délután 15 órakor Hotizában.

Magyarország-Szlovénia 0-1 (0-1)
Magyarország: Varga Luca - Kovács Laura, Fülöp Adél (Horváth Viktória, 55.), Csigi Eszter, Pilán Tímea - Zágonyi Barbara, Ács Krisztina - Csiki Anna, Vári Viktória (Vasas Lea, 69.), Oláh Andrienn (Antal Anita, 82.) - Králik Panni (Dorner Dóra, 62.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS