Női U19: hibátlanul zárt Szlovéniában a válogatott

2014. július. 10., 15:34   |    

Női U19: hibátlanul zárt Szlovéniában a válogatott

Turtóczki Sándor együttese három győzelemmel, kapott gól nélkül zárta a szlovéniai UEFA fejlesztési tornát.

A szlovákok és a házigazda szlovénok magabiztos legyőzése után a kazah válogatott ellen játszotta utolsó mérkőzését női U19-es válogatottunk az UEFA fejlesztési tornáján. Akárcsak az előző két mérkőzésen, ezúttal is óriási fölényben játszott a magyar csapat, és Kaján Zsanett mesterhármasával, valamint Vidovenyecz Anna, Görög Zsófia és a kazahok egy öngóljával 6-0-ra győzött.

A mieink már az 5. percben vezetést szereztek, az első negyedóra végén pedig kétgólosra növelték az előnyt. A 80 perces meccsen nyomasztó fölényben játszottunk, Samu Annának mindössze egyetlen alkalommal kellett védenie, ezt leszámítva a kazahok nem tudtak helyzeteket kialakítani, a 6-0-ás végeredmény megfelelt a játék képének.

- A kazah csapat nagyon lelkesen játszott, de kicsit szerényebb játéktudással rendelkezett, amire nagyon jól ráéreztek a lányok - értékelt a mérkőzés után Turtóczki Sándor. - Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, a lányok a csapatérdekeket helyezték előtérbe, és betartva a megbeszélteket, a játékot végig élvezve nyerték meg a mérkőzést. Szellemiségében sokat lépett előre a csapat, összeállt a védekezésünk is, és külön kiemelendő, hogy az ellenfelek képességétől függetlenül mindhárom meccsen a saját játékunkat játszva, fegyelmezetten futballozva diadalmaskodtunk a tornán.

Magyarország-Kazahsztán 6-0 (4-0)
Magyarország:
Samu Anna - Nagypál Fatima, Bokor Adrienn (Madarassy Kitti, 71.), Király Bianka (Viczai Katalin, 71.), Szabó Dorottya (Titi Hajnalka, 71.) - Fenyvesi Evelin - Vicsek Nóra (Öreg Cintia, 54.), Görög Zsófia (Horváth Boglárka, 54.), Kaján Zsanett, Farádi Szabó Edina (Dencz Orsoly, 41.) - Vidovenyecz Anna (Partin Nicole, 54.)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS