Nyert és az első helyért játszik az amatőrválogatott

2018. június. 17., 21:11   |    

Nyert és az első helyért játszik az amatőrválogatott

Második mérkőzését is megnyerte az UEFA Régiók Kupája selejtezőjében a magyar amatőrválogatott.

Az idén a Győr-Moson-Sopron megyei és a Tolna megyei bajnokságban szereplő játékosokból álló magyar amatőrválogatott csütörtökön San Marino legyőzésével kezdte a Régiók Kupája csehországi tornáját, a második játéknapon pedig a kelet-szarajevói játékosokból álló bosnyák együttes volt az ellenfele.

A magyar együttes az első félidőben irányítani tudta a játékot, és Füleki Norbert, valamint Honyák Máté találataival kétgólos vezetést szerzett a szünetig. A fordulás után szépítettek a bosnyákok, de a 62. percben Kiss Patrik góljával visszaállt a kétgólos magyar fór. A játékrész közepén Virág megkapta második sárga lapját, így a hátralévő időben emberhátrányban futballozott Horváth Dénes együttese. A bosnyákok a 81. percben kihasználták az emberelőnyüket, de a hajrában megőriztük az egygólos előnyt, és 3-2-re megnyertük a találkozót.

A magyar csapat szerdán a továbbjutást érő csoportgyőzelemért lép pályára a szintén hatpontos, házigazda csehek ellen.

- Jó teljesítményt nyújtottunk, a találkozó nagy részében dominálni tudtunk, de a kiállításunk után változott a játék képe. A kétgólos előnyünk elég volt a győzelemhez, amivel elértük a célunkat, az utolsó csoportmeccsen a csoport megnyeréséért léphetünk pályára - nyilatkozta Horváth Dénes a meccs után.

Magyar amatőrválogatott-Bosnyák amatőrválogatott 3-2 (2-0)
Magyarország: Steinbach Gergő - Kapa Márkó, Ledneczki Gergő, Horváth Patrik, Virág Ádám - Nagy László (Schillinger Richárd, 72.)- Csete Zoltán, Honyák Máté (Rigó Dávid, 50.), Vörös Torma Martin (Kiss Patrik, 59.), Vojnisek Tamás - Füleki Norbert


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS