Nyilasi Tibor az Eb-döntőre készülő amatőrválogatottnál járt

2013. június. 18., 10:48   |    

Nyilasi Tibor az Eb-döntőre készülő amatőrválogatottnál járt

Az UEFA Régiók Kupája döntőjére készülő amatőrválogatott vasárnap kezdte meg gosztolai edzőtáborát.

Június 22-én az olaszországi Veneto tartományban kezdődik meg az UEFA Régiók Kupája, vagyis az amatőr Európa-bajnokság nyolcas döntője, amelyben a Feczkó Tamás vezette, az ország keleti régiójában játszó amatőrlabdarúgókból összeválogatott magyar csapat is részt vesz. A mieink vasárnaptól Gosztolán készülnek közös edzőtáborban, majd csütörtökön utaznak el Olaszországba.

A húszfős keretet hétfőn meglátogatta az edzőtáborban Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója, valamint Szepessy László és Korolovszky György szövetségi edzők, akik megnézték az együttes edzését, majd meghallgatták Feczkó Tamás tájékoztatását a felkészülésről, végül egy kötetlen beszélgetés keretében ismerkedtek meg a játékosokkal. Nyilasi Tibor a saját pályafutásából idézett fel néhány tanulságos történetet, valamint osztotta meg emlékezetes élményeit a labdarúgókkal. A jó hangulatú este során gyorsan elrepült az idő, a vendégek 22 óra körül intettek búcsút a csapat játékosainak.

- Rendkívüli megtiszteltetés volt számunkra, hogy Nyilasi Tibor, Szepessy László és Korolovszky György meglátogattak bennünket - mondta Feczkó Tamás a látogatást követően. - Óriási plusz motivációt jelentett a játékosok számára Nyilasi Tibor jelenléte és biztató szavai, amit ezúton is szeretnénk megköszönni neki. Egész biztos vagyok benne, hogy játékosaim számára és nekünk, stábtagoknak is felejthetetlen élmény marad az este.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS