Nyíregyházi győzelem a VI. Veterán Fesztiválon

2014. szeptember. 01., 17:08   |    

Nyíregyházi győzelem a VI. Veterán Fesztiválon

Szombaton a III. Kerületi TVE sportpályán rendezték meg a VI. Veterán Labdarúgó Fesztivált.

Ragyogó időben lépett pályára a tizenöt résztvevő csapat Óbudán. A csoportelsők kiegyensúlyozott játékerőt képviseltek, amit az is bizonyított, hogy az elődöntőben büntetőrúgásokkal dőltek el a mérkőzések. A döntő különlegessége volt, hogy a tavalyi évben finálét játszó DASE és a Nyíregyháza csapata között dőlt el a bajnoki cím.

- Míg az elmúlt évben a DASE diadalmaskodott, 2014-ben Nyíregyháza szerezte meg a győzelmet. A díjak átadásában Őze Tibor, Grassroots menedzser mellett Hevesi Tamás is kivette részét, majd az ünnepség végén elénekelte a tornasorozat szlogenjét, az „Egy életen át kell játszani” című dalt, ezt követően pedig remek hangulatú „harmadik félidővel” zárult a VI. Országos Veterán Labdarúgó Fesztivál - mondta Petrika Ibolya, Grassroots koordinátor.

Nyíregyháza|A győztes nyíregyházi csapat - Ez volt az első fesztivál, amelyet szabadtéren rendeztünk meg és a döntésünket igazolta, hogy a rendezvény nagyszerűen sikerült. Innentől kezdve programunk áttér az őszi-tavaszi lebonyolításra. Ismét bebizonyosodott, hogy ez a rendezvénysorozat kuriózum és nagyon fontos része a programunknak, példát mutat más nemzedékeknek a labdarúgás szeretetéről. Ezúton is szeretném megköszönni képzett önkénteseinknek, illetve Petrika Ibolya Grassroots koordinátornak a fesztivál sikeres lebonyolításáért tett munkájukat – mondta Őze Tibor, Grassroots menedzser.

A fesztivál-győztes Nyíregyházi alakulatot erősítette az egykori válogatott labdarúgó, Kuti László, illetve a Pécs színeiben id. Dárdai Pál is pályára lépett. A hétvégi tornán újabb nagykövetet köszönthettek a megjelentek Csank János személyében.

DASE|Az ezüstérmes DASE csapata

Eredmények:

I. Nyíregyháza
II. DASE
III. Zalaegerszeg
IV. BVSC

Nyíregyháza: Kálmánczhelyi Ferenc, Kuti László, Lipők Lajos, Prepuk Mihály, Kondor József, Vida Ferenc, Nyisztor Sándor, Balogh Lajos, Viszokai László, Moldván Miklós, Csapatvezető: Kulimár János

DASE: Kállay Ferenc, Lengyel András, Honti László, Palaticz László, Krizsán Zoltán, Kovács Gyula, Dósa Sándor, Dr.Csimma Ferenc, Kegyes László, Tar László, Gém László, Bencsik András, Bobák Sándor, Csapatvezető: Kállay Ferenc

Legjobb mezőnyjátékos: Kegyes László (DASE)
Legjobb kapus: Kálmánczhelyi Ferenc (Nyíregyháza)
Gólkirály: Tar László (DASE), Sándor Pál (Örkény), Kozma János (Szeged)
Legidősebb játékos: Farkas Imre (Szeged)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS