Nyolc meccsel kezdődtek meg az NSL küzdelmei

2013. július. 06., 23:17   |    

Nyolc meccsel kezdődtek meg az NSL küzdelmei

Pénteken két, szombaton hat mérkőzést játszottak le a Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában.

Ismét igazolódott az előzetes várakozás: a mérkőzések látványosak, dinamikusak, különleges élményt nyújtanak, pillanatok alatt változhat meg az eredmény, egy már-már megnyertnek vélt meccsből is pillanatok alatt lehet vereség, a jóval esélyesebbnek vélt vereséget szenvedhet az addig csak szenvedőtől.

Ha az időjárás is úgy felkészült volna, mint a csapatok, vagy a szervezők, akkor a szurkolók is sokkal jobban élvezhették volna a meccseket. Merthogy a pénteki vihar, felhőszakadás után szombaton sem úszták meg a résztvevők az esőt és a viharos szelet, a naposabb időszakokban igen népes lelátón viszont még így is maradtak nézők, sőt, szurkolók is. Legfőképpen egy német fiatalokból álló csoport dicsérhető, hiszen az utolsó mérkőzésen hangosan szurkoltak a Vasasnak, majd az Aramisnak, aztán újra a Vasasnak, az Aramisnak, a Vasasnak…

A pénteki és szombati játéknapok legsikeresebb csapata a Colorspectrum Aramis volt három győzelmével. A tavalyi bajnok Goldwint (az egy hónappal ezelőtti Euro Cup 8. helyezettje, vagyis az európai bajnokcsapatok között a nyolcadik) a legtöbben idén is a bajnoki cím egyik nagy esélyesének tartják, a csapat győzelemmel kezdett, de nagy meglepetésre a Crusaders hatalmas meccsen, fantasztikus izgalmak végén, az utolsó másodpercben szerzett góllal legyőzte a favoritot.

Eredmények

Vasas-Crusaders 3-10
Colorspectrum Aramis-Bonyhád 4-2
Szász Therm-Vasas 6-4
Goldwin Pluss-Bonyhád 9-4
Crusaders-Colorspectrum Aramis 3-6
Bonyhád-Szász Therm 6-7
Crusaders-Goldwin Pluss 5-4
Vasas-Colorspectrum Aramis 2-5 (hosszabbítás után)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS