Nyolcgólos finálékat láthattak a nézők

2010. április. 02., 22:45   |    

Nyolcgólos finálékat láthattak a nézők

Pénteken a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpontban hatszáz néző előtt került sor a futsal Persecutor Magyar Kupa női és férfi fináléjára. Élvezetes és gólokban gazdag mérkőzéseket játszottak a csapatok, a hölgyek döntőjét a Tolna-Mözst 7-1-re verő Vesta-Cityline K és 3 S nyerte, a férfiaknak járó trófeát pedig az Üllő FC Cső-Montage ellen 6-2-re nyerő Duna Takarék ETO FC hódította el.

Dombai Nagy Anett öt gólt szerzett

A nők mérkőzése, a Vesta-Cityline K és 3 S - Tolna-Mözs találkozó egyértelműen a Vesta fölényében telt. A csapat ezen az estén sokkal meggyőzőbb és eredményesebb játékot produkált ellenfelénél, már az első félidőben 4-1-es vezetést szerzett, s végül 7-1-re győzött. A mérkőzésen Dombai Nagy Anett egymaga öt gólt szerzett, rajta kívül a Vesta-Cityline K és 3 S-ből Pádár Anita és Vincze Anikó volt eredményes, a Tolna-Mözs találatát pedig Varga Adél jegyzi.

A Várhidi Péter által irányított, immár kupagyőztes együttes Vincze Anikó - Szabó Ildikó, Radics Ágnes Mariann, Pádár Anita, Dombai Nagy Anett összeállításban kezdett, csereként pedig Bogdán Éva, Sebestyén Györgyi, Bökk Katalin, Belkó Éva, Garamvölgyi Nikolett és Schumi Dorottya kapott lehetőséget.

A Pálinkás János vezette ezüstérmes Tolna-Mözs összeállítása: Molnár Eszter - Hodován Edit, Varga Adél, Simon Boglárka, Kovács Anita. Csere: Pfundtner Vivien, Klézli Szandra, Horváth Csenge, Manzinger Nóra, Mausz Renáta, Folk Renáta, Baki Eszter.


A második félidőben hengerelt az ETO

Fotó: Soós BrigittaA hölgyek döntőjét a férfi finálé követte. A nagyszerű iramú és izgalmas meccsen az 5. percben Neris góljával a győriek szereztek vezetést, a kilencedik percben azonban Jenei egyenlített. Egy perccel ezután ismét a zöld-fehérek vezettek, megint Neris volt eredményes, majd a 12. percben Al-Ioani növelte az ETO előnyét. A szünet után is jó volt a játék, és a 25. percben Baranyai egy gólra csökkentette a Cső-Montage hátrányát. Ezután azonban már csak győri gólokat láthattak a nézők: a 31. percben Dróth, a 34-ben Lódi, nem sokkal a lefújás előtt pedig Madarász talált a kapuba, így a döntőt a Duna Takarék ETO nyerte 6-2-re.

A Duna Takarék ETO FC-t Kozma Mihály Balázs Zoltán - Tóth Szabolcs, Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Madarász János összeállításban küldte pályára, majd Matkovics Gábornak, Harnisch Ákosnak, Willian Neris Dos Santosnak, Dróth Zoltánnak, Ion Al-Ioaninak, Peczár Csabának és Gölesz Róbertnek is lehetőséget adott.

Az Üllő FC Cső-Montage Reveland Zoltán - Szalay Gábor, Baranyai Pál, Szente Tamás, Németh Péter felállásban kezdett, a cserék közé Mezőfalvi Lórándot, Simon Ádámot, Szimcsák Tamást, Jenei Ottót, Bánfalvi Balázst, Erdős Pétert, valamint saját magát jelölte Márkus Ákos edző.


Fotó: Soós BrigittaAz aranyérmeket és a győztesnek járó serleget Nemes Ferenc, az MLSZ irányításával megbízott alelnök és Ragadics Ferenc, a szövetség futsal bizottságának alelnöke, az UEFA futsal bizottságának tagja, míg az ezüstérmeket Horváth Cs. Attila elnökségi tag és Csere András, a finálé névadó szponzora, a Persecutor Kft. ügyvezetője adta át. A díjátadásnál a móri Borkirálynő, valamint első udvarhölgye segédkezett.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS