Nyugati siker az NB II-es válogatottak rangadóján

2009. december. 04., 16:01   |    

Nyugati siker az NB II-es válogatottak rangadóján

Pénteken az MLSZ telki edzőcentrumában majd' kétszáz edző, sportvezető és számos érdeklődő újságíró előtt került megrendezésre az NB II két válogatottjának összecsapása, a Kelet-Nyugat rangadó. A mérkőzést - amelyet megtekintett Kisteleki István, a szövetség elnöke is - 3-1-re a Nyugati csoport együttese nyerte.

A Pető Zoltán által irányított Keleti csoport válogatottja Sztankó (Szabó Á. a szünetben) - Szamosszegi, Kapcsos, Kardos (Makrai a szünetben), Korhut - Menyhárt (Bogdány a szünetben), Kiss L. (Ulvicki a szünetben), Hevesi Tóth, Csehi (Selei a szünetben) - Nagy T. (Kiss T. a szünetben) - Fekete (Balázs a szünetben) összeállításban lépett pályára, Mátyus János pedig Hegedüs L. (Boros a szünetben) - Papizsanszkij (Nagy J. a szünetben), Ferencz, Sütő, Köntös (Majoros a szünetben) - Barta, Deme (Sós a szünetben), Hegedüs N. (Horváth R. a szünetben), Varga L. - Laki (Kanta Sz. a szünetben), Délczeg (Farkas J. a szünetben) felállásban szerepeltette a Nyugati csoport együttesét.

A valóban jó iramú, hajtós és kellően kemény meccsen Deme góljával a nyugatiak szereztek vezetést, de Kardos még a szünet előtt egyenlített. A második félidőben aztán már csak a piros-fehér-zöldben játszó nyugatiak voltak eredményesek: előbb Farkas, majd Sós vette be a fehér válogatott-szerelésben futballozó keletiek kapuját.

- Köszönjük az NB II-es bizottság munkáját és Kutasi Róbert fáradozásait is, ez valóban remek kezdeményezés - nyilatkozta a mérkőzés után honlapunknak Kisteleki István. - Jó találkozót láttunk, és reméljük, hogy a folytatás is hasonlóan sikeres lesz, a második vonalban futballozó tehetséges, fiatal játékosok bizonyítani tudják, hogy magasabb szinten is megállnák a helyüket.

A mérkőzés nem jelenti a közös munka végét, hiszen hamarosan kialakításra kerül az NB II-es válogatott kerete, amelybe az edzők a mai meccs alapján hívják meg jelöltjeiket. Ez a válogatott a tervek szerint hamarosan kiléphet a nemzetközi porondra, a mérkőzések szervezése rövid időn belül megkezdődik.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS