Okos játékra készül a Ferencváros

2016. július. 16., 20:20   |    

Okos játékra készül a Ferencváros

A Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a Ferencváros jó helyzetből várja a Partizani Tirana elleni visszavágót.

A Fradi az albániai mérkőzésen hátrányba került ugyan a második félidőben, de a csereként beállt Böde Dániel egyenlített, így 1-1-es összesítésről kezdődik a budapesti visszavágó. A Ferencváros azóta az OTP Bank Ligában lejátszotta első mérkőzését, és Böde vezérletével (két gól, egy gólpassz) 3-1-re nyerni tudott a Haladás ellen. A szerdai visszavágót megelőzően Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztató optimistán elemezte együttese esélyeit.

- Jó a kiindulási helyzetünk, és mindent elkövetünk azért, hogy továbbjussunk – idézte a fradi.hu a német vezetőedzőt. - A hétvégén sikerélményt szereztünk, remélem, ezt szerdán tovább tudjuk vinni. Nem szabad 0-0-ra játszani, ez ugyanis visszafelé is elsülhet. Éppen ezért gólokat akarunk szerezni. Nagyon várjuk a mérkőzést, meggyőződésem, hogy továbbjutunk. A frissesség és az önbizalom is egyre jobban visszatér a játékosokba. A Bajnokok Ligájában vigyázni kell, hogy olyan könnyelmű hibákat ne kövessünk el, mint amilyeneket az odavágón. Az a fontos, hogy harcoljunk, győzelemre éhesek legyünk. Okosan, intelligensen kell játszani, nem kell minden játékosnak előrerohannia, és támadnia, abból ugyanis kontrázhat az ellenfél.

A Ferencváros-Partizani Tirana összecsapás szerdán 19.30-kor kezdődik a Groupama Arénában.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS