Október 17-i fegyelmi határozatok

2017. október. 17., 12:40   |    

Október 17-i fegyelmi határozatok

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága október 17-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I
- Doll Thomas Jens-Uwe vezetőedző (FTC) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- A FEB a Haladás-Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
- A FEB a Puskás-FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
- A FEB a Balmazújváros-Fehérvár mérkőzéssel kapcsolatban a Balmazújvárost szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (huhogás) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

NB II
- Nagy Tamás (ZTE) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- A FEB az ETO-t labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti. 

NB III
- Sorecz Szabolcs (Jászberény), mint visszaeső 2, Móczán Erik Tibor (DEAC) 1, Erdei Gábor (Balassagyarmat) 1, Kalóz Ádám (Tiszafüred), mint visszaeső 2, Kovács Dávid (Szekszárd), mint visszaeső, mert a mérkőzés után kialakult szóváltásban többször megkísérelte ellenfelét megütni 4, Rein Bence Attila (Vecsés), mert a mérkőzés után kialakult szóváltásban ellenfelét torkon ragadta és megkísérelte őt ellökni 3, Radnai György (Vecsés) szándékos kezezésért és a játéktér többszöri felszólításra történt elhagyásáért 2, Filipánics Bálint (Szekszárd), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 2 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- A FEB az M-Foci – Pécs mérkőzéssel kapcsolatban az M-Focit, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint a mérkőzés után a rend nem megfelelő biztosításáért 150.000 Ft, a Pécset, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak mérkőzés utáni rendzavarásáért (megtámadták és megkergették a hazai szurkolókat) 350.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák
- Csoszánszki Dávid Antal (Energia SC), mint visszaeső, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Bodó Richárd (Csenger) 1, Halász Bence (Vác), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Németh Máté (Covritas) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- Kovács Anikó (Miskolci Vénusz) 1 soron következő női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
- Kollár Zsolt (REAC), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd levonulás közben és az öltöző folyosón is a játékvezető személyére sértő kifejezéseket használt, a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel, a mérkőzésen való részvételtől 2017. október 17. napjától kezdődően 3 hónapra szóló eltiltást kapott. 
- Uray Attila edző (Miskolci Vénusz), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I női felnőtt futsal, bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS