Óriási feladat előtt a Femina

2006. szeptember. 08., 11:10   |    

Óriási feladat előtt a Femina

A magyar női bajnokcsapat hatalmas bravúrt hajtott végre azzal, hogy bejutott az UEFA-kupa következő körébe, a legjobb tizenhat közé. A csapat tagjai hétfőtől Moszkvában Európa legjobbjaival mérik össze tudásukat.

A Brøndby ellen kezd a magyar bajnok

A hazai női labdarúgás történetének egyik legnagyobb sikereként a magyar bajnok 1. FC Femina csapata százszázalékos teljesítménnyel, 15-1-es gólkülönbséggel nyerte meg az első minitornát, és győztesként a főtáblára jutott. A legjobb tizenhat között igen erős csapatokat kaptak a mieink, akik az elődöntőbe jutásért a jövő héten Moszkvában játszanak három mérkőzést. Kiss László együttese a nyitómérkőzést kedden a dán bajnok Brøndby IF ellen vivja, helyi idő szerint 13 órakor. Csütörtökön a dánokhoz hasonlóan tavaly a negyeddöntőig jutott angol Arsenal LFC, majd vasárnap délben a házigazda Rosszijanka következik.

A Brøndby elleni mérkőzésen nem léphet pályára a női válogatott egyik középpályása, Pádár Anita, aki sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni a találkozót

A Femina kerete
Bauer Istvánné, Kövesi Gabriella - kapusok; Sümegi Éva, Szeitl Szilvia, Benkő Mónika, Paraoanu Aranka, Kanta Krisztina, Maglódi Renáta - védők; Szekér Anita, Padár Anita, Stefán Anita, Gáspár Cecilia, Hegedűs Nóra, Laczkovszki Nóra - középpályások; Sebestyén Györgyi, Pincze Gabriella, Fogl Katalin, Nagy Anett - támadók.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS