Országos Pályaépítési Program: új pályázati kör indul

2016. március. 01., 13:31   |    

Országos Pályaépítési Program: új pályázati kör indul

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek 12x24 méteres műfüves grundpálya és 20x40 méteres műfüves kispálya építésére pályázni.

A nyertes pályázatok beruházásainak költségeiből az MLSZ vállalja a 70 százalékot TAO forrásból, a pályázónak pedig a maradék 30 százalékot kell előteremtenie.

Egyéb pályatípusokra is lehet pályázni (40x60 méteres műfüves félpálya, 111x72 méteres műfüves nagypálya, 111x72 méteres élőfüves nagypálya), azonban ezekben az esetekben az önkormányzatnak vagy egyesületnek kell közvetítenie azt a céget, amely a szükséges TAO-forrást az MLSZ rendelkezésére tudja bocsátani, és a pályázónak vállalnia kell a 30% önrész megfizetését is. Az MLSZ ebben az esetben vállalja a teljes beruházás lebonyolítását, valamint a TAO-forrással történő elszámolást.

A pályázat benyújtásához előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt a pályázónak kell kezdeményeznie, melyre 2016. március 8-től lesz lehetőség az mlsz.hu oldalon. A regisztrációt a megyei igazgatónak kell jóváhagynia, ezt követően a pályázó e-mailben kap értesítést a belépéshez szükséges adatokról (program elérhetősége, felhasználónév, jelszó, felhasználói dokumentum).

A pályázatok benyújtási határideje 2016. április 11. A pályázatokról az MLSZ Megyei Társadalmi Elnökség javaslatára az MLSZ Elnöksége dönt 2016. május 30-ig. A pályák felépítésére a tervek szerint 2017-ben kerül sor.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS