Országos Pályaépítési Program – új pályázati kör indult

2016. március. 08., 10:14   |    

Országos Pályaépítési Program – új pályázati kör indult

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek 12x24 méteres műfüves grundpálya és 20x40 méteres műfüves kispálya építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből az MLSZ vállalja a 70 %-ot TAO forrásból, a pályázónak pedig a maradék 30 %-ot kell előteremtenie.

Egyéb pályatípusokra is lehet pályázni (40x60 méteres műfüves félpálya, 111x72 méteres műfüves nagypálya, 111x72 méteres élőfüves nagypálya), azonban ebben az esetben az önkormányzatnak, vagy egyesületnek kell közvetítenie azt a céget, aki a szükséges TAO forrást az MLSZ rendelkezésére tudja bocsátani és a pályázónak vállalnia kell a 30% önrész megfizetését is. Az MLSZ ebben az esetben vállalja a teljes beruházás lebonyolítását, valamint a TAO forrással történő elszámolást.

A pályázat benyújtásához előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt a pályázónak kell kezdeményeznie a www.mlsz.hu weboldalon található „Pályázni kívánok” gomb megnyomásával, ezt követően megjelenik egy regisztrációs felület. A regisztrációt a megyei igazgatónak kell jóváhagynia, ezt követően a pályázó e-mailben kap értesítést a belépéshez szükséges adatokról (program elérhetősége, felhasználónév, jelszó, felhasználói dokumentum). Amennyiben korábbi pályázatnál már előregisztrált, akkor kérjük lépjen be felhasználónevével.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016. április 11.
A pályázatokról az MLSZ Megyei Társadalmi Elnökség javaslatára az MLSZ Elnöksége dönt 2016. május 30-ig. A pályák felépítésére a tervek szerint 2017-ben kerül sor.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, kérjük honlapunkon a Futballfejlesztés - Pályaépítési Program menüpontban tájékozódjon a részletekről. Amennyiben további kérdése van a pályaépítéssel kapcsolatban a palyaepites@mlsz.hu e-mail címen, vagy alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

• Műszaki kérdések esetén: Csuti György (csuti.gyorgy@mlsz.hu, 30/7742774)
• Pályázatkezelő szoftverrel kapcsolatos kérdések esetén: Molnár Bernadett (molnar.bernadett@mlsz.hu, 30/194 7915)
• Jogi kérdések esetén: dr. Kondor Boglárka (kondor.boglarka@mlsz.hu, 30/7742538)
• Adminisztratív kérdések esetén: Molnár Bernadett (molnar.bernadett@mlsz.hu, 30/1947915)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS