A Vasas nyerte a forduló rangadóját

2022. április. 10., 21:21   |    

A Vasas nyerte a forduló rangadóját
Fotó: dvtk.eu

Gól nélküli döntetlent játszott a második helyen álló DVTK. A Soroksár ötször, a Kecskemét négyszer is betalált a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában.

Bíró Bence (25.) gólja három pontot ért a Pécsnek az ETO ellen a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában. A Siófok Nikházi Márk (8.) találatával győzött a III. ker. TVE ellen. A Szolnok is egy találattal, Gengeliczki Gergő öngóljával győzte le a Nyíregyházát. Az Ajka is egy gólnak, Sejben Viktor (30.) lövésének köszönheti a három pontot a Haladás ellen.

A DVTK és a Tiszakécske mérkőzésén nem született gól, míg a Soroksár ötöt is lőtt a Szentlőrincnek. Korozmán Kevin (56., 74.), Redzic Damir (64., 73.) és Lovrencsics Balázs (70.) voltak a Soroksár gólszerzői.

A Budafok Adorján Krisztián (9.) révén vezetett a Budaörs ellen, de a zöld-feketék Vankó Imre (22.), Winkler András (67.) és Gyurácz András (75.) találataival végül 3–1-es győzelmet arattak.

Az első félidőben egy, a másodikban négy gól esett Kecskeméten: Szuhodovszki Soma (13.) szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a Békéscsaba részéről Máris Dominik (66.) egyenlített; Tóth Barna (70.) aztán ismét előnyhöz juttatta a Kecskemétet, amely győzelmét Lukács Dániel (90.) és Szalai Gábor (92.) a hajrában biztosították.

Pontosztozkodás lett a Csákvár–Dorog mérkőzés vége. A Dorog László Noel (30.) öngólja révén jutott előnyhöz, de Makrai Gábor (79.) egyenlíteni tudott.

A forduló a hétfőn a Vasas-Szeged mérkőzéssel ér véget. A szegediek az első félidőben Horváth Krisztofer góljával vezetéshez jutottak, de a fordulás után megállíthatatlan volt a Vasas, és Silye, Hinora, valamint Otigba találataival fordított, és 3-1-re megnyerte a találkozót.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS