Öt gólt szerezve verte meg a KTE az ETO-t

2013. április. 23., 21:15   |    

Öt gólt szerezve verte meg a KTE az ETO-t

Nagy meglepetés született az OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen: a KTE-Phoenix Mecano 5-2-re legyőzte a listavezető, az első forduló óta veretlen Győri ETO-t.

KTE-Phoenix Mecano–Győri ETO 5-2 (3-2)
Vezette: Szabó Zsolt (Berettyán Péter, Horváth Róbert)
Gólszerző:
Mohl (3., 11-esből), Varga Róbert (10.), Burgos (34.), Salami (72.), Balázs (90.), illetve Varga Roland (23.), Kamber (35.)

Fantasztikusan kezdte a KTE a meccset, tíz perc alatt kétgólos előnybe került Mohl Dávid büntetőből, illetve Varga Róbert akcióból szerzett góljával. A félidő közepén a győriek szépítettek az „ő Vargájuk”, a juniorvébé-bronzérmes Roland találatával. Az ETO szépítő találata után is élvezetes volt a játék, s az első játékrészben még további két gól született. Az egyik oldalon Burgos, a másikon Kamber talált, egyébként két percen belül a kapuba.

A második játékrészben a győriek mentek előre, harcoltak az egyenlítésért, de ezúttal nem tudták feltörni ellenfelük védelmét. Ugyanakkor a kecskeméti kontrák mindvéig veszélyesek voltak. Salami a 72. percben esett találata végleg eldöntöte a találkozót, majd Balázs az utolsó percben lőtt gólja kiütésessé tette a lila-fehérek sikerét.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS