OTP Bank Bozsik Program: fókuszban az idei célok

2015. február. 13., 17:07   |    

OTP Bank Bozsik Program: fókuszban az idei célok

Szerdán és csütörtökön kétnapos konferenciát rendeztek az OTP Bank Bozsik-program szakmai vezetőinek és koordinátorainak az idei év feladatairól.

Az első napon a kiemelt utánpótlás-központok vezetői, képviselői is részt vettek a megbeszélésen, hogy egyeztessenek a szorosabb regionális együttműködésen alapuló munkáról az OTP Bank Bozsik-program vezetőivel. A kiemelt képzési központok megismerhették az MLSZ által elkészített utánpótlás-képzési programot, míg a szakmai igazgatók és koordinátorok megismerhették a 2015-ös év legfontosabb feladatait, és egységes tervet dolgoztak ki azok megvalósítására.

Az idei év második felétől az MLSZ utánpótlás-programjának több eleme is változik, az OTP Bank Bozsik-program vezetői pedig a konferencián elhangzottaknak megfelelően már most megkezdhetik a felkészülést az új kihívásokra. Kiemelt téma volt a tehetségek kiválasztásának folyamata, a tehetséggondozó programok felépítése.

- Hangsúlyosan megjelent a konferencián az egységesség elve. Fontos, hogy egy irányba, egy úton haladjunk, és ha ez az egység a gyakorlatban is megvalósul, akkor nagyon jó úton jár az utánpótlás-nevelésünk - mondta az mlsz.hu-nak Belvon Attila, Békés megyei szakmai igazgató.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS