OTP Bank Liga - jegyinformációk a hétvégi fordulóra

2014. május. 15., 13:25   |    

OTP Bank Liga - jegyinformációk a hétvégi fordulóra

Budapest Honvéd - MTK Budapest
május 17., szombat, 14 óra

Az elővételes online jegyértékesítés folyamatos a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Aki még nem vette meg a jegyét, az a mérkőzés kezdete előtt a Bozsik Stadion pénztárainál vásárolhatja meg a belépőjét. A vendégszurkolóknak külön pénztárat nyitnak a szervezők.

MVM-Paks – Lombard Pápa
május 17., szombat, 16 óra

Interneten a http://meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, a Ticket Expressz paksi (Omega Jegyiroda 7030 Paks, Dózsa Gy. u. 102.) és az ország többi jegyirodájában is vásárolható belépő a mérkőzésre. A mérkőzés napján a paksi stadion 1-es pénztárában 10 órától, a többi pénztárban 14 órától lehet jegyet venni.

DVTK – PMFC-Matias
május 17., szombat, 16 óra

A belépőket elővételben a DVTK Ajándékbolt üzleteiben lehet szerda déltől megvásárolni, az interneten pedig a http://meccsjegy.mlsz.hu/ oldalon. A vendégszurkolók számára egységesen 1000 forintba kerül a belépő, amit az interneten, illetve a mérkőzés előtt a helyszínen vásárolhatnak meg. A Diósgyőri Stadion vendégpénztára a mérkőzés előtt egy órával nyit.

Újpest FC – KTE Phoenix Mecano
május 17., szombat, 18 óra

A jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten, a http://meccsjegy.mlsz.hu/ oldalon. A mérkőzésre a belépőket elővételben pénteken 17:00 és 20:00 óra között a Megyeri úti 1-es pénztárban lehet megvásárolni. Az elővétel folyamán lehetőség van a 14 éven alattiaknak, valamint a 65 év felettieknek szóló technikai jegyek kiváltására is. A mérkőzés napja előtt, elővételben minden, Újpest-szurkolók számára megnyitott lelátórészre olcsóbban lehet megváltani a jegyeket. Csütörtökön és pénteken a „D” Lelátóra 800, a “B” Teraszra 1000, az „A” Teraszra 1900, a Tribünre pedig 2400 forintba kerülnek a belépők. A mérkőzés napján teljes áron lehet megvásárolni a belépőket, azaz a “D” Lelátóra 900, a “B” Teraszra 1200, az “A” Teraszra 2000, a Tribünre 2500 forintba kerülnek a jegyek. A jegyvásárlás menete nem változik az elővételhez képest. Az elővételi pénztár a mérkőzés napján 14 órától tart majd nyitva, a többi jegypénztár 16 óra 30 perckor nyit ki.

Kaposvári Rákóczi FC – Győri ETO FC
május 17., szombat, 20 óra

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban.

Szombathelyi Haladás – Ferencvárosi TC
május 18., vasárnap, 16.30

A hazai szektorokba pénteken 17 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.), vasárnap 11-től 15 óráig a Rohonci úti pénztárakban lehet jegyet venni, illetve az interneten a http://meccsjegy.mlsz.hu/ oldalon. A vendégszektorokba a Fradi jegyközpontban péntek 19 óráig vásárolhatnak jegyet a vendégszurkolók, a szombathelyi stadionban szombaton és vasárnap nem nyitnak ki a pénztárak.

Mezőkövesd Zsóry FC – Videoton FC
május 18., vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és országszerte a Ticket Expressz 350 jegyirodájában. A mezőkövesdi stadion jegypénztárában a mérkőzés napján is lesz lehetőség belépőt vásárolni.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS