OTP Bank Liga, 27. forduló - jegyinformációk

2014. április. 30., 13:30   |    

OTP Bank Liga, 27. forduló - jegyinformációk

MVM Paks – KTE-Phoenix Mecano
Péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). Elővételben, a Fehérvári úti stadionban szerdán 14-18 óra között, a mérkőzés napján az 1-es pénztárban 13 órától, a többi pénztárban 17 órától lehet megvásárolni a jegyeket. Kapunyitás 17 órakor. Jegyárak: 800-1800 forint.

Budapest Honvéd – Videoton FC
Szombat, 14.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A vendégszurkolók szerdán (13.00-17.00 között) a Sóstói Stadion főpénztárában személyesen is megválthatják elővételben a jegyeket.
A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, szurkolói információk ITT.

Kaposvári Rákóczi – PMFC-Matias
Szombat, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). Jegyárak: 700-1800 forint.

Újpest FC – MTK Budapest
Szombat, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyesen csütörtökön és pénteken 16:00 és 20:00 óra között a Megyeri úti külső pénztárban lehet megvásárolni elővételben a belépőket. Jegyárak: 800-2500 forint. Csütörtökön és pénteken kedvezményesen lehet megvásárolni a jegyeket. A meccs napján 12 órakor nyitnak a Szusza Ferenc Stadion pénztárai.

Mezőkövesd-Zsóry – Ferencváros
Szombat, 18.00

A rendező klub arra kéri szurkolóit, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolja meg belépőjegyét, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel már elővételben elfogyhatnak a jegyek. Szerdától péntekig reggel 8 órától, délután 16 óráig a Városi Stadion Székházának 1. emeletén az irodában vásárolhatók jegyek a találkozóra. A Mezőkövesd 900 db vendégjegyet biztosít a Fradi-szurkolók számára, 800 Ft-os egységáron . A Ferencváros 400 db-ot a szurkolói csoportok számára tart fent, 50 db-ot belső értékesítésben tart, 450 db-ot pedig az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban lehet megvásárolni. Szerdán 18 óráig a bérletesek vásárolhatnak jegyeket, pénteken bárki számára elérhetőek a belépők.
További információk

Puskás Akadémia – Győri ETO
Szombat, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben elfogytak.

DVTK – Haladás
Vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A DVTK szurkolói szerdán, pénteken és szombaton a DVTK Stadionban és a Szinvaparkban található ajándékboltban vásárolhatják meg személyesen jegyeiket. A DVTK Stadionban található konténer pénztár vasárnap 8 órakor nyit ki. A vendégszurkolók szerdán 9-17 óra között Szombathelyen a HALADÁS-LEGEA ajándékboltban vásárolhatnak belépőket a mérkőzésre elővételben. Jegyárak: 1200-2900 forint.
További információk

Lombard Pápa – DVSC-Teva
Vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban (tex.hu). Személyesen pénteken 14-17 óra között, szombaton 9-12 és 14-17 óra között, vasárnap 9-12 óra között és 14 órától meccskezdésig a Perutz Stadionban vásárolhatók jegyek.
A mérkőzés a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett Családbarát Stadion program része, így ha a családi szektorba illetve a hazai szektorba felnőtt és családtag gyermek együtt érkezik, akkor tombolajegyet kap majd, amelyen fődíjként egy wellness családi hétvégét lehet nyerni 250.000 Ft értékben.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS