OTP Bank Liga 3. forduló - jegyinformációk

2014. augusztus. 06., 15:29   |    

OTP Bank Liga 3. forduló - jegyinformációk

Hétvégén hét mérkőzést rendeznek az OTP Bank Ligában, miután a Ferencváros és a Dunaújváros egymás elleni mérkőzését a hazaiak stadionavatója miatt későbbi időpontban játsszák le.

MVM-PAKS - MTK BUDAPEST
Péntek, 19:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodákban. A hazai egyesület elővételben a paksi stadion klubházában (Fehérvári út 29.) árusítja a mérkőzésre szóló jegyeket szerdán és csütörtökön 14-18 óráig. Pénteken a II-es pénztár 13 órakor, a többi pénztár 17 órakor nyit ki.

BUDAPEST HONVÉD - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Szombat, 16:30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A hazai és a vendégszurkolók is több mint 20 százalékos kedvezménnyel válthatják meg elővételben a jegyeiket.

VIDEOTON FC - GYŐRI ETO FC
Szombat, 16:30

Azok a hazai szurkolók, akik elővételben vásárolják meg a Videoton FC – Győri ETO FC mérkőzésre teljes árú jegyüket, a következő, MTK elleni rangadóra kedvezményes áron juthatnak hozzá belépőikhez. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben interneten a vidi.jegy.hu oldalon, valamint az alábbi árusító helyeken vásárolhatóak meg.

- VidiShop (Piac tér 4.): hétfőtől péntekig, 9:30 – 17:00 óra között
– Auchan Áruház: vevőszolgálati pult, minden nap 8:00 – 20:00 óráig
– Tourinform iroda (Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház) hétköznap: 9:00 – 18:00, hétvégén: 10:00 – 18:00
– Sóstói Stadion főpénztár: augusztus 7–8. (csütörtök-péntek) 15:00 – 18:00 óráig

Internetes jegyvásárlás kedvezményes áron lehet megvásárolni a belépőket. A jegypénztárak a helyszínen a találkozó előtt két órával, 14.30-kor nyitnak.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - KECSKEMÉTI TE
Szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Perutz Stadionban lévő jegypénztárban lehetőség van személyes elővétes jegyvásárlásra szerdán és csütörtökön 14-17, pénteken 9-12 és 14-17 óra között, szombaton 9-12 óráig, valamint 15.00 órától folyamatosan.

PMFC-MATIAS - ÚJPEST FC
Szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben kedvezményesen megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodákban. A rendező egyesület a pécsi Stadion utcai klubház emeletén is értékesít jegyet hétfőtől-péntekig 8-18 óráig. Az összecsapás napján a stadion jegypénztárai és a kapuk 16:30-kor nyitnak.

DVSC-TEVA - PUSKÁS AKADÉMIA FC
Szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a Nagyerdei Stadion jegypénztárában hétköznaponként 10-17 óra között. További jegyinformációk ITT.

DVTK - SZOMBATHELYI HALADÁS
Vasárnap, 18.30

A belépőket elővételben a DVTK Ajándékbolt üzleteiben és a konténerpénztárban lehet megvásárolni, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A vendégszurkolók számára mindkét mérkőzésre elővételben egységesen 1000, meccsnapon 1200 forintba kerül a belépő, amit az interneten, illetve a mérkőzés előtt a helyszínen vásárolhatnak meg. A Diósgyőri Stadion vendégpénztára a mérkőzés előtt egy órával nyit. A Haladás szurkolói Szombathelyen is megválthatják jegyüket, csütörtökön 10-16 óra között a Legea-Haladás Ajéndokboltban. A mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A stadion kapui a kezdés előtt másfél nyílnak.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS