OTP Bank Liga: A Fradi kétgólos előnyről ikszelt a Vidivel

2018. szeptember. 02., 20:30   |    

OTP Bank Liga: A Fradi kétgólos előnyről ikszelt a Vidivel

Az éllovas Ferencváros kétgólos előnyről 2-2-es döntetlent játszott a címvédő MOL Vidi gárdájával a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának rangadóján vasárnap.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Ferencváros-MOL Vidi FC 2-2 (2-1)
Groupama Aréna, v.: Berke
gólszerzők: Spirovski (14.), Lovrencsics G. (35.), illetve Nikolov (44.), Huszti (75.)
sárga lap: Petrjak (45+3.), Lanzafame (67.), illetve Fiola (39.), Huszti (54.), Hadzic (85.), Kovács I. (90.)

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics G., Leandro, Blazic, Heister - Sigér - Bőle, Spirovski, Gorriaran (Varga R., 22.), Petrjak - Lanzafame (Finnbogason, 82.)

MOL Vidi FC: Kovácsik - Fiola (Hadzic, 61.), Juhász R., Vinícius, Tamás (Hangya, 76.) - Pátkai (Sós, 70.), Nikolov, Huszti - Nego, Kovács I., Lazovic

Miután a Ferencváros visszahúzódott a saját térfelére, a hazai játékosokat agresszívan letámadó fehérváriaknál volt többet a labda az első félidőben, de a vendégcsapat támadásainak többsége hatástalan volt. A házigazdák viszont a 14. percben kontra végén megszerezték a vezetést – Petrjak beadására Spirovski érkezett jó ütemben a hosszún –, majd a 35. percben Lovrencsics Gergő 24 méterről lőtt nagy gólt dropból egy szöglet utáni kipattanó lezárásaként. A szünet előtti hajrában Nikolov hasonlóan szép találatával csökkentette hátrányát a Vidi.

A második félidőben kiegyenlítődött a mezőnyjáték, de a nagy iram mellett a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A hajrához közeledve ismét fokozta a nyomást a vendégcsapat, amely Huszti szabadrúgásával egyenlített a 75. percben. A középpályás lövése nyomán a labda megpattant a sorfalon, de nem változtatott irányt. A hajrában az elfáradt hazaiaknak volt még ígéretes kontrájuk, a vendégeknek pedig lehetőségük a győztes gólra, de az eredmény már nem változott.

A Ferencváros a magyar bajnokságban 19 találkozó óta veretlen, míg az Üllői úton továbbra sem kapott ki 2017. április közepe óta.


 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS