OTP-MOL Bozsik-program: legendás játékosok a tanévzárón

2013. június. 07., 15:00   |    

OTP-MOL Bozsik-program: legendás játékosok a tanévzárón

Szombaton és vasárnap Telkiben rendezik meg az OTP-MOL Bozsik-program intézményi programjának tanévzáró fesztiválját.

Az intézményi program korábbi fesztiváljaihoz képest újdonság, hogy ezúttal vasárnap csak lánycsapatok lépnek pályára, és a szombat lesz a fiúké, idén ugyanis az OTP-MOL Bozsik-programban résztvevő lányok száma jelentősen megnőtt, és a több csapatnak köszönhetően immár egy egész napos programot meg tudtak tölteni a lányok meccseivel a szervezők Telkiben.

A gyerekeket szüleik, hozzátartozóik mellett olyan hírességek és legendák is megnézik, mint Nyilasi Tibor, Buzánszky Jenő, Gelei József, Faragó Lajos, vagy a mai generációt képviselő Gyurcsó Ádám, míg a lányok meccseire a női válogatott játékosai mellett Vágó Attila, a nemzeti csapat szakvezetője is kilátogat. A neves vendégek a megnyitón és a díjátadón is főszerepet kapnak.

- A fesztiváljaink nagyon népszerűek a fiatalok, kicsik körében. A magyar foci akkor volt igazán jó, mikor a gyerekek a grundokon játszottak, ez a fesztivál megfelel a grundok modern kori változatának, a gyerekek pedig élnek a felkínált lehetőséggel. A fesztiválon elsősorban a játék és az örömszerzés a lényeg, az a cél, hogy mindenki győztes legyen, és egy emlékezetes nap végén mosolyogva zárja a napot - fogalmazott Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS