Otthon győzött a Honvéd a Puskás Akadémia ellen

2014. augusztus. 22., 20:58   |    

Otthon győzött a Honvéd a Puskás Akadémia ellen

Az OTP Bank Liga 5. fordulójának pénteki játéknapján a Budapest Honvéd 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia együttese ellen a Bozsik Stadionban.

Budapest Honvéd - Puskás Akadémia 1-0(0-0)
Vezette: Bognár Tamás
Gólszerző: Alcibiade

A Budapest Honvéd kezdeményezőbben játszott a találkozón, többet birtokolta a labdát és több helyzetet is alakított ki, mint a Puskás Akadémia. A 13. percben Youla indult meg egy gyönyörű átvétellel a jobb oldalon King passza után, de a guineai rosszul adott be középre Traorénak, aki bevetődve lemaradt a labdáról. A hazaiak kétszer is eltalálták a kapufát. Először a 31. percben Portilla jobbról beívelt labdáját az ötös elől Hidi fejelte háttal a kapufára, nem sokkal eltévesztve a jobb alsót. A 43. percben Portilla távoli szabadrúgását az ötösről Youla a lécre bólintotta.
A 85. percben Godoy passza után Denkovics adott be, majd Tischler az ötösről a kapu ölébe fejelt. A 86. percben jött a mindent eldöntő pillanat, amikor Prosser jobb oldali beadását a Harsányit megelőző Alcibiade az ötösről előrevetődve a bal alsóba fejelte (1-0), ezzel otthon tartva a három pontot a Honvéd számára.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS